Εκλογές 2023: Μελάς στον Πόρο & Δόμνα στις Σπέτσες! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σχεδόν ένας μήνας έχει απομείνει μέχρι τις κάλπες των Εθνικών Εκλογών 2023 και οι υποψήφιοι βουλευτές του Πειραιά έχουν ξεκινήσει για τα καλά το «τρέξιμο»!

Από εκκλησία σε εκκλησία - ένεκα Πάσχα - και από νησί σε νησί μιας και η εκλογική περιφέρεια της Α Πειραιά και Νήσων διαθέτει αρκετά!

Έτσι, δύο εκ των βασικών διεκδικητών εκλόγιμων θέσεων στην Α Πειραιά και Νήσων, η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γιάννης Μελάς, βρέθηκαν σε δυο από τα όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού, τις Σπέτσες και τον Πόρο αντίστοιχα.

Ο δε Μελάς επισκέφτηκε το νησί οικογενειακά, με τη σύζυγό του Χριστίνα Κορκίδη και τους γονείς της (Βασίλη Κορκίδη Πρόεδρο ΕΒΕΠ και Ζανίνα Κανελλοπούλου Κορκίδη).

Η δε Μιχαηλίδου βρέθηκε στις Σπέτσες συνοδευόμενη από τον Διευθυντή του πολιτικού της γραφείου Κώστα Παρλαβάντζα και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων Μιχάλη Κουλιζάκο.

Θεωρείται δεδομένο ότι όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές θα πραγματοποιήσουν από τουλάχιστον μία επίσκεψη σε όλα τα νησιά της περιφέρειας, ενώ παραπάνω επισκέψεις αναμένονται στην κοντινή και εκλογικά πιο σημαντική ποσοτικά (από απόψεως πληθυσμού) Αίγινα.

Μιας και αυτή τη φορά φαίνεται ότι η αξία των ψήφων από τα νησιά είναι μεγαλύτερη, καθώς οι διαφορές μεταξύ αρκετών υποψηφίων αναμένεται να είναι οριακές!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο ανταγωνισμός στην κάλπη της Α Πειραιά και Νήσων για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι ίσως ο μεγαλύτερος των τελευταίων δεκαετιών.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Οι νέοι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ σε Α και Β Πειραιά!

Εκλογές 2023: Ζεσταίνει μηχανές η ΝΔ στον Πειραιά!