Μητρόπολη Πειραιά: Πού θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πειραιώς την Μεγάλη Εβδομάδα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ σήμερα Μ. Δευτέρα (10/04) θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Πειραιώς στις 19:00.

Την Μ. Τρίτη (11/04)  θα χοροστατήσει στις 19:00 στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

Την Μ.Τετάρτη (12/04) θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Δραπετσώνας και στις 19:00 θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νιπτήρος που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Υπαπαντής Ταμπουρίων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ τη Μ. Πέμπτη (13/04)  το πρωί θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καλλιπόλεως και στις 18:30 θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Αγίων Παθών που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς.

Την Μ. Παρασκευή (14/04) το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Αποκαθηλώσεως  και το απόγευμα στις 19:00 στην Ακολουθία του Επιταφίου  που θα τελεσθούν στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

Το Μ. Σάββατο (15/04), το πρωί θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς. Στις 23:00 θα  προεξάρχει  στην Παννυχίδα, την τελετή της Αναστάσεως και στην Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία  που θα τελεσθoύν  στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

Την Κυριακή του Πάσχα (16/04), στις 10:00 θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης που θα τελεσθεί στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.