ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι ΑΝΕΛ άδειασαν τον Α. Καλογερόγιαννη στον Πειραιά-ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Piraeus Press


Εντύπωση μας προξένησε το γεγονός ότι κατά τη χθεσινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας Καλογερόγιαννη δεν έγινε καμία αναφορά στον επίσημο πολιτικό φορέα (ΑΝΕΛ) μέλος του οποίου είναι ο κ. Αντώνης Καλογερόγιαννης.

Τολμήσαμε να προβλέψουμε πολιτικό άδειασμα του κ. Καλογερόγιαννη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες σχετικά με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ως Δημάρχου Πειραιά.

Με σημερινή ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, επιβεβαιωνόμαστε πλήρως, καθώς αποδεικνύεται ότι όχι μόνο δεν υπήρξε καμία συνεννόηση του κ. Καλογερόγιαννη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά μάλλον διακρίνουμε και μια καυστικότητα σχετικά με το ξαφνικό της ανακοίνωσης του κ. Καλογερόγιαννη… Με έμφαση στον χαρακτηρισμό «υποψηφιότητες δεκανίκια»!

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι τo κόμμα των ΑΝΕΛ δεν έχει ακόμα αποφασίσει ποιον υποψήφιο θα στηρίξει στον Πειραιά στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

 

Η επιλογή της πολιτικής του μνημονίου και η τρομοκρατία του λαού από τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (ΔΗΜΑΡ) έχει οδηγήσει τους πολίτες σε αδιέξοδο. Ο θυμός και η αγανάκτηση που κυριεύει την Ελληνική κοινωνία για αυτές τις επιλογές των κυβερνόντων ξεχειλίζει.

Ο Πειραιάς δεν αποτελεί εξαίρεση και δυστυχώς οι Πειραιώτες βιώνουν την οικονομική εξαθλίωση όλο και πιο έντονα. Η κατάσταση αυτή δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συνεχιστεί, ούτε για την πατρίδα μας αλλά ούτε και για την πόλη μας. Ο Πειραιάς ,το μεγάλο λιμάνι της Ευρώπης, πρέπει να δώσει πρώτος τη μάχη για την ανεξαρτητοποίηση και την επάνοδο στο δρόμο της ανάπτυξης.

Σε αυτόν τον αγώνα δηλώνουμε «ΠΑΡΩΝ» και έτοιμοι για συνεργασίες με όλες τις υγιείς Δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης. Ο πρόεδρος ,Πάνος Καμμένος , σε συνεργασία με την κοινοβουλευτική ομάδα και τη Συντονιστική Ά Πειραιά θα αποφασίσουν για τις υποψηφιότητες που θα υποστηριχθούν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.

Υποψηφιότητες δεκανίκια στο όνομα του «αντιμνημονίου» θα μας βρουν απέναντι. Σε αυτόν τον αγώνα προσωπικές φιλοδοξίες δε χωράνε και όλοι πρέπει να πορευτούμε με γνώμονα το κοινό συμφέρον.

Οι επίσημες ανακοινώσεις για τις επιλογές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα γίνουν από τον πρόεδρο του κόμματος στο άμεσο μέλλον. Μέχρι τότε καμία υποψηφιότητα που μπορεί να καπηλεύεται το όνομα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν είναι επιλογή του κόμματος.

Διαβάστε επίσης: