Νέο εξώδικο στο Νεκροταφείο Σχιστού – Ζητούνται απαντήσεις από Πρόεδρο της Βουλής, Αρχή Διαφάνειας & Εισαγγελέα Πειραιά! (έγγραφα)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Νέα εξώδικη διαμαρτυρία προς τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Νεκροταφείων Σχιστού

- Αφήνονται πολλά ερωτηματικά σχετικά με ενδεχόμενο  ασυμβίβαστο του Προέδρου Δημοσθένη Σταματάτου και για το εάν έχει τηρήσει τα προβλεπόμενα σχετικά με τις μηνιαίες απολαβές του

- Αναφορά και σε ενδεχόμενη επαγγελματική σχέση Προέδρου Σχιστού και πατέρα της διορισμένης Γενικής Γραμματέως του Νεκροταφείου Σχιστού

Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων θα προκύψει εάν ισχύουν τα όσα καταμαρτυρούνται σε νέο εξώδικο που απεστάλη στο Νεκροταφείο Σχιστού, σχετικά με το μείζον θέμα των τελευταίων ημερών, το οποίο δεν είναι άλλο από το ενδεχόμενο ασυμβιβάστου του Προέδρου Δημοσθένη Σταματάτου, ο οποίος παράλληλα είναι και υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων.

Σύμφωνα με το εξώδικο , τίθενται πολύ σοβαρά ερωτήματα νομικής και ηθικής τάξεως, τα οποία εάν επαληθευτούν θα προκαλέσουν σεισμό στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Πειραιά, ενώ σίγουρα θα επηρεάσουν αρνητικά την εύρυθμη λειτουργία του Νεκροταφείου Σχιστού, η οποία ήδη κλυδωνίζεται εδώ και αρκετές μέρες.

Λάδι στη φωτιά ρίχνει η στάση που τηρεί η Διοίκηση του Νεκροταφείου Σχιστού, καθώς μπορεί σε ανεπίσημα πηγαδάκια να διαψεύδει τα περί νομικού κωλύματος του Δημοσθένη Σταματάτου, εντούτοις επισήμως δεν έχει εκδοθεί καμία απάντηση σχετικά με τις καταγγελίες και τα εξώδικα των τελευταίων ημερών.

Το Piraeus Press αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα ολόκληρο το νέο εξώδικο προς τον Δημοσθένη Σταματάτο, ως νόμιμου εκπροσώπου του Νεκροταφείου Σχιστού, το οποίο μάλιστα κοινοποιείται στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, στην Αρχή Διαφάνειας και στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του Πειραιά, από τους οποίους ζητείται διερεύνηση του θέματος και συγκεκριμένες απαντήσεις.

Το Piraeus Press προσπάθησε να επικοινωνήσει στο σταθερό τηλέφωνο του Νεκροταφείου Σχιστού αλλά δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία.

Το μόνο βέβαιο είναι, όπως ζητείται και στο τελευταίο εξώδικο, ότι ο Πρόεδρος του Νεκροταφείου Σχιστού Δημοσθένης Σταματάτος, θα πρέπει να προβεί σε ξεκάθαρη δημόσια τοποθέτηση, που να διαψεύδει τις καταγγελίες εις βάρος του, προκειμένου να ξεκαθαρίσει άμεσα το συννεφιασμένο τοπίο που  επικρατεί τον τελευταίο καιρό στο Κοιμητήριο Σχιστού.

Διαβάστε αποκλειστικά στο Piraeus Press το νέο εξώδικο προς το Νεκροταφείο Σχιστού:

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η σοβαρή καταγγελία για Νεκροταφείο Σχιστού: «Ο Πρόεδρος έχει ασυμβίβαστο»

Αποκλειστικό: Νέο εξώδικο για το Νεκροταφείο Σχιστού – «Έχει ασυμβίβαστο ο Πρόεδρος Δημοσθένης Σταματάτος;» (έγγραφο)