Αποκλειστικό: Νέο εξώδικο για το Νεκροταφείο Σχιστού – «Έχει ασυμβίβαστο ο Πρόεδρος Δημοσθένης Σταματάτος;» (έγγραφο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Piraeus Press για το Νεκροταφείο Σχιστού

- Έρχονται και νέες καταγγελίες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες

- Έντονος προβληματισμός σε Δήμους και Εκκλησία… και στο βάθος παραίτηση Σταματάτου

Εκτός ελέγχου φαίνεται ότι οδεύει η κατάσταση στο Νεκροταφείο Σχιστού, μετά από την αρχική καταγγελία επιχειρηματία και το νέο εξώδικο, σχετικά με το ασυμβίβαστο του Προέδρου Δημοσθένης Σταματάτου.

Και αυτό γιατί ακόμα και σήμερα δεν έχει υπάρξει επίσημη απάντηση από το Κοιμητήριο Σχιστού!

Διαβάστε αποκλειστικά στο Piraeus Press το εξώδικο προς το Νεκροταφείο Σχιστού

Η εξώδικη διαμαρτυρία απευθύνεται εκτός του Προέδρου του Συνδέσμου Νεκροταφείων Σχιστού και στους 5 Δημάρχους του Πειραιά και τον Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου, οι οποίοι και απαρτίζουν το Σύνδεσμο.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο εξώδικο, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το ασυμβίβαστο του κ. Σταματάτου, θα τεθεί θέμα νομιμότητας μιας σειράς αποφάσεων που έχουν ληφθεί τα τελευταία χρόνια… με ότι αυτό συνεπάγεται για το Νεκροταφείο Σχιστού και την εύρυθμη λειτουργία του.

Το Piraeus Press δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα την πρώτη και την τελευταία σελίδα του εξώδικου, το οποίο έχει ήδη παραληφθεί από τη διοίκηση του Νεκροταφείου Σχιστού.

Έντονη δυσφορία μεταξύ Δημάρχων και Εκκλησίας

Και ενώ οι Δήμαρχοι που απαρτίζουν το Σύνδεσμο του Νεκροταφείου Σχιστού εμφανίζονται αρκετά προβληματισμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις, εντούτοις κρατούν στάση σιγής, καθώς έχουν διαβεβαίωση από τον κ. Σταματάτο ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα ασυμβίβαστου σύμφωνα με τις πληροφορίες του Piraeus Press.

Οι 6 Δήμαρχοι όμως πιέζουν τον κ. Σταματάτο για έκδοση σχετικής ανακοίνωσης που θα καθησυχάσει τα πνεύματα, καθώς η φημολογία περί ασυμβίβαστου και ενδεχόμενης ακύρωσης των αποφάσεων που έχει λάβει επί 2 έτη, προκαλεί κλίμα αβεβαιότητας και αστάθειας στη διαχείριση των μεγάλων ανοιχτών ζητημάτων του Κοιμητηρίου.

Ο ίδιος προβληματισμός επικρατεί και στις δυο Μητροπόλεις Πειραιά και Νίκαιας, καθώς ξαφνικά το Κοιμητήριο Σχιστού έχει γίνει πρώτο θέμα, προκαλώντας αναταραχή στα φλέγοντα διοικητικά ζητήματα που απασχολούν την Εκκλησία.

Φήμες για παραίτηση Σταματάτου

Την ίδια ώρα που ο Πρόεδρος του Σχιστού «τρέχει» να αποδείξει ότι δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου μεταξύ της ιδιότητας του υπαλλήλου της Βουλής και του αυτής του Προέδρου του Συνδέσμου Κοιμητηρίων Σχιστού, έντονη είναι η φημολογία που τον θέλει να παραιτείται τις επόμενες μέρες!

Αυτή η φημολογία πηγάζει από το γεγονός ότι ενώ έχουν περάσει αρκετές μέρες από την πρώτη επίσημη καταγγελία, ο κ. Σταματάτος δεν έχει προβεί σε δημόσια διάψευση των σεναρίων περί ασυμβιβάστου!

Πηγές του Piraeus Press αναφέρουν ότι έρχονται ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες μέρες, ενώ στάση αναμονής κρατούν και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του Κοιμητηρίου, καθώς όλοι έχουν «παγώσει» με τα γεγονότα των τελευταίων 24ώρων.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η σοβαρή καταγγελία για Νεκροταφείο Σχιστού: «Ο Πρόεδρος έχει ασυμβίβαστο»