Να τι μπορείς να φορέσεις το βράδυ της Ανάστασης και να λάμψεις!


Το βράδυ της Ανάστασης πολλές από μας έχουμε κανονίσει να βγούμε έξω με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Όπως κάθε γυναίκα προβληματίζεται για το τι πρέπει να βάλει μία τέτοια βραδιά. Εμείς λοιπόν σου έχουμε  κάποιες επιλογές οι οποίες είναι ασφαλείς και ταιριάζουν απόλυτα για την περίσταση.

  • Τζιν παντελόνι.Alltimeclassic, σε οποιοδήποτε χρώμα κι αν το αγοράσεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα απλό τοπ και ένα σακάκι, λευκό ή μαύρο. Από παπούτσια μπορείς να επιλέξεις μαύρες κλασικές γόβες ή ακόμη και πέδιλα αν ο καιρός είναι καλός στο μέρος που είσαι.
  • Midi φούστα. Μία πολύ safe  επιλογή αν πας εκκλησία προηγουμένως. Μπορείς να την συνδυάσεις με ένα πουκάμισο και ψηλοτάκουνα παπούτσια.
  • Ψηλόμεσο παντελόνι. Φόρεσέ το με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες, με ένα  croptop αν έχεις πολύ λεπτή μέση και σακάκι ή εσάρπα. Είναι και φέτος στη μόδα και κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες.
  • Littleblackdress. Κάθε γυναίκα το έχει στην ντουλάπα της και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα παπούτσια ακόμη και με μπαλαρίνες αν έχεις τον ανάλογο σωματότυπο που το επιτρέπει.