Flora shoes στον Πειραιά: Γνήσια δερμάτινα παπούτσια στην Καλλίπολη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Τα καλύτερα δερμάτινα παπούτσια στην Καλλίπολη

- Ένα κατάστημα που θυμίζει γαλλικό μπουντουάρ 

- Η βραβευμένη ιδιοκτήτρια Φλώρα Νομικού πίσω από την επιτυχία! 

… της Γεωργίας Πλατή, Αρχισυντάκτριας του Piraeus Press

Στην πλατεία Σερφιώτου στην Καλλίπολη βρίσκεται το κατάστημα της Φλώρας Νομικού με δερμάτινα γυναικεία υποδήματα, εξαιρετικής ποιότητας, από Έλληνες κατασκευαστές και από 42 εταιρείες Ισπανικής προέλευσης. Όλα είναι αναπαυτικά, μοναδικά σε σχέδια και χρώματα. Στο μαγαζί αυτό κάθε γυναίκα μπορεί να βρει αυτό που της ταιριάζει, πάντα σε προνομιακές τιμές!

Εκεί θα βρείτε ακόμη γυναικεία ενδύματα από υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας από τις πρωτεύουσες της μόδας, Γαλλία και Ιταλία. Προμηθεύεται επίσης και από τη Θεσσαλονίκη.

Οι εκπλήξεις φυσικά δε σταματούν εδώ! Σε μια ειδικά διαμορφωμένη γωνιά του καταστήματος θα ανακαλύψετε κατά καιρούς μεγάλες προσφορές σε παπούτσια!

Η ιδιοκτήτρια Φλώρα Νομικού έχει βραβευτεί από τους Ισπανούς, τους ειδικούς στα δερμάτινα παπούτσια, με το βραβείο γυναικείας επιχειρηματικότητας(image quality), διότι κατάφερε να συνδυάσει ποιότητα και χαμηλή τιμή στο δερμάτινο υπόδημα. Η ίδια όμως ξεχωρίζει και για την κοινωνική της προσφορά, διότι κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα προσφέρει παιδικά ζευγάρια παπουτσιών σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Αξίζει να επισκεφθείτε το Flora Shoes και θα μείνετε ικανοποιημένες από την ποικιλία των υποδημάτων και ενδυμάτων! 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Σερφιώτου 83, Καλλίπολη

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 21 0428 2788