ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε πως κλέβουν αυτοκίνητα σε χρόνο ρεκόρ (ΒΙΝΤΕΟ)


Συνέβη το Νοέμβριο του 2018, στις 21.15 το βράδυ στο Ψυχικό, στη συμβολή με την Κηφισιάς. Σε ένα πολυσύχναστο μέρος, γεμάτο καταστήματα. Ο κάτοχος του συγκεκριμένου SUV,  στάθμευσε για λίγα λεπτά, με τα «alarm» έξω από ένα κεντρικό φαρμακείο.

Ο ένας, εκ΄ των δύο κλεφτών, στέκεται έξω από τη βιτρίνα του Φαρμακείου παρακολουθώντας πολύ προσεκτικά τον οδηγό που βρίσκεται μέσα στο φαρμακείο. Παράλληλα με handsfree συνομιλεί με το συνεργό του, ο οποίος βρίσκεται στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος.

Ο τύπος με το handsfree βγάζει από την τσέπη του τον μικρό ανιχνευτή συχνότητας των κλειδιών και στη συνέχεια, ξεκλειδώνει  το αυτοκίνητο. Ο συνεργός του, αφού ανοίγει άνετος την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου, δε βρίσκει τίποτα και ανοίγει και το πορτμπαγκάζ, παίρνοντας την τσάντα του θύματος-οδηγού.

Οι συγκεκριμένοι κλέφτες έχουν συλληφθεί και τα θύματα των κλοπιμαίων περνάνε αυτή την περίοδο από την ασφάλεια Αμαρουσίου να παραλάβουν-αν ακόμα υπάρχουν- τα πράγματά τους από τα κλοπιμαία, τα οποία είναι αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ…

Δείτε το video-ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το newsauto: