Για την Κύπρο μας… ΔΕΝ ξεχνούμε ή τουλάχιστον ΔΕΝ πρέπει να ξεχνούμε!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ... ή τουλάχιστον ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΜΕ‼️??????????

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

«Στην εποχή του Διαδικτύου, του Facebook, του Instagram, της χαλαρότητας, της αποξένωσης, της παγκοσμιοποίησης, της αμετροέπειας, της ασθενούς μνήμης, της λησμονιάς, της αλλοίωσης της ιστορίας, της καταπάτησης αρχών και αξιών, της απαξίωσης των ιδανικών....

Όλοι εμείς που μεγαλώσαμε μαθαίνοντας να τιμούμε και να υπερασπιζόμαστε ιδανικά όπως η πατρίδα, η θρησκεία, η οικογένεια, έχουμε χρέος να κρατήσουμε σθεναρή αντίσταση, για όσα σήμερα απολαμβάνουμε χάρη στις θυσίες των ηρώων προγόνων μας.

Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας, το αντιλαμβάνομαι και κρίνω πρωτίστως εξ ιδίον, αλλά αυτή η στάση ζωής αποτελεί ιστορική παρακαταθήκη για το Έθνος μας και ελάχιστη υποχρέωση απέναντι στις προηγούμενες και τις επόμενες γενιές Ελλήνων, προκειμένου να μην παραδώσουμε μικρότερη πατρίδα από αυτήν που παραλάβαμε!

Η ΒΙΑΙΗ & ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ 20η ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΟΣΩΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΗΡΩΙΚΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΔΕΣ ΤΟΥΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.»