Ο Ολυμπιακός βράβευσε τον Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντο Ευσταθόπουλο για την προσφορά του! (βίντεο + φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βράβευση του Αν. Διοικητή του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά» Σαράντου Ευσταθόπουλου για τη συνολική προσφορά του στον τομέα της Υγείας και στους παλαίμαχους του Ολυμπιακού

Συγκινητική αφιέρωση του βραβείου στον αείμνηστο αδερφό του και Εκδότη του Piraeus Press Δημήτρη Ευσταθόπουλο (δείτε το ΒΙΝΤΕΟ παρακάτω)

Σε μια σεμνή αλλά πολυπληθή εκδήλωση των παλαιμάχων του Ολυμπιακού, στην Αίθουσα Τύπου του Γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού σημαντικές προσωπικότητες του χώρου της υγείας, κορυφαίοι ιατροί και ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Στην τελετή βράβευσης, τιμήθηκαν κορυφαίοι ιατροί δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων, που βρίσκονται διαχρονικά στο πλευρό των θρυλικών μορφών του Ολυμπιακού.

Νικολάου, Πράπας, Θέος, Παπαϊωάννου, Αντωνόπουλος, Καμαράτος, Αθανασιάδης ήταν μόνο μερικοί εξ αυτών.

Μεταξύ των βραβευθέντων και ο προσφάτως εκλεγμένος Βουλευτής και ιατρός Νίκος Βλαχάκος.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη εκφώνησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ κ. Γαβαλάς.

Μεταξύ αυτών και ο Πειραιώτης Αν. Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Τη βράβευση πραγματοποίησε το ΔΣ των Βετεράνων άσων του Ολυμπιακού, θρυλικές μορφές όπως του Δαρίβα, Αγγελή, Κελεσίδη, Βαμβακούλα, Μπονόβα, Γλύκα, Σταυρόπουλου, Κωττάκη.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η ψυχή των παλαιμάχων του Ολυμπιακού, ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Γλύκας, δίνοντας μοναδικό παλμό στην κατάμεστη αίθουσα του Γ. Καραϊσκάκης.

Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Υπεύθυνο του Τομέα Υγείας Γιώργο Κωττάκη για τη σημαντική συνεισφορά του.

Συγκινητικός ο χαιρετισμός του Προέδρου Γιώργου Δαρίβα, όπως και άλλων παλαιμάχων που έκαναν αναφορά σε προσωπικά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν αλλά και στην προσφορά των ιατρών που βρέθηκαν στο πλάι τους, με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση του Παναγιώτη Κελεσίδης, ο οποίος κατά την περίοδο της πανδημίας νόσησε από covid, διασωληνώθηκε και τελικά κατάφερε να ξεπεράσει τη μεγάλη αυτή δοκιμασία.

Κατά τη βράβευσή του ο Σαράντος Ευσταθόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το βραβείο αυτό ανήκει στους ιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Μεταξά, καθώς και σε όσους ασθενείς πέρασαν, περνούν ή θα περάσουν τις πύλες του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά.

Ιδιαίτερη στιγμή συγκίνησης, η αφιέρωση του βραβείου στη μνήμη του αδερφού του Δημήτρη Ευσταθόπουλου, Εκδότη του Piraeus Press, ο οποίος έφυγε στις 20 Μαρτίου από τη ζωή, ύστερα από διετή νόσηση με καρκίνο, και χωρίς τη βοήθεια του οποίου - όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος - δε θα βρισκόταν σήμερα σε αυτή τη θέση!

Μεταξύ άλλων ο κ. Ευσταθόπουλος ανέφερε:

«Το Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης είναι το σπίτι μας και οι Βετεράνοι η οικογένειά μας. Αυτό το έχετε καταφέρει εσείς με το έργο σας και ο Πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης που άνοιξε την αγκαλιά του σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη βράβευση του Σαράντου Ευσταθόπουλου: