ΑΡΕΤΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ: Με ενοχλεί να με ρωτούν «πώς θα κάνεις προεκλογικό αγώνα αφού δουλεύεις»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Αρετή Κρητικού είναι η πιο νέα υποψήφια Περιφειακή Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη 

- Δείτε τι αναφέρει σχετικά με την υποψηφιότητά της 

..της Αρετής Κρητικού, υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Πειραιά με τον Γιώργο Πατούλη 

Λόγω του προεκλογικού αγώνα συναντώ λίγο περισσότερο κόσμο απ’ότι πριν, μιλάω μαζί τους αρκετή ώρα και αφουγκράζομαι όλες τις ανησυχίες και τις αντιλήψεις τους. Έχω κρατήσει αυτό που ακούω περισσότερο και δεν κρύβω  ότι με έχει «ενοχλήσει» πιο πολύ απ όλα: «Εεε άμα δουλεύεις μέχρι το απόγευμα, πώς θα κάνεις προεκλογικό αγώνα; »

Έχω την τιμή να είμαι στέλεχος μιας εκ των μεγαλυτέρων τουριστικών επιχειρήσεων της Αττικής, το Heraklio Travel. Εργάζομαι από τα 18 μου,παράλληλα με τις σπουδές μου ενώ ταυτόχρονα ανέπτυξα έντονη συνδικαλιστική δράση στο φοιτητικό κίνημα στην Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ Παντείου και στην νεολαία της Ν.Δ ΟΝΝΕΔ Πειραιά.

Πάντα έβρισκα τον χρόνο και την όρεξη για συμμετοχή στα κοινά. Έχω συμμετάσχει σε αρκετές εκλογικές διαδικασίες ως εθελόντρια εκλογική αντιπρόσωπος, χωρίς ποτέ να αφήσω την δουλειά μου για την πολιτική ή το αντίστροφο.

Ούσα η μικρότερη ηλικιακά στον συνδυασμό ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ, στον τομέα Πειραιά, δηλώνω υπερήφανα ότι παρόλο που είμαι μόλις 30 ετών, έχω ήδη 10ετή εργασιακή εμπειρία. Χωρίς εξαρτήσεις, στέκομαι στα πόδια μου,δεν φοβάμαι την δουλειά,την κούραση ή την ταμπέλα της «πιτσιρίκας».

Είχα την ευλογία να μου δοθούν από την οικογένεια μου τα εφόδια και η απαραίτητη στήριξη, όχι μόνο να βρω τον δρόμο μου επαγγελματικά, αλλά και να είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή του φοιτητικού αγώνα και των πολιτικών μαχών.

Η πολιτική δεν είναι προνόμιο των λίγων. Η κοινωνία είναι πολυσύνθετη και το ίδιο οφείλει να είναι και ένα ψηφοδέλτιο. Οι υποψήφιοι εκτιθέμεθα και ζητάμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας για να την εκπροσωπήσουμε σε όλα τα επίπεδα.Οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας απέναντι σε εκείνους  που ζητούν να γίνουμε η φωνή τους και να είμαστε δέσμιοι μονάχα της ηθικής και του ήθους μας.