Λευκοθέα Καβρουλάκη: Μια όμορφη γυμνάστρια στο πλευρό του Γιώργου Παπανικολάου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πίσω από μία… πετυχημένη δημαρχία, κρύβεται – όπως όλα δείχνουν – και μία δυναμική γυναίκα. Στην περίπτωση του δήμου Γλυφάδας μιλάμε για μία δυναμική γυναίκα, όχι μόνο βάση προσωπικότητας, αλλά και σωματικής διάπλασης, καθώς η Λευκοθέα Καβρουλάκη είναι γυμνάστρια που απ’ ότι φαίνεται καλλιέργησε και σώμα και νου.


Ο εν ενεργεία δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, θα έχει στο πλευρό του την όμορφη Λευκοθέα, η οποία σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Μοριακή Φυσιολογία της Άσκησης της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο δήμο της Γλυφάδας και ως σύμβουλος σε θέματα ευεξίας και υγείας. Παράλληλα, συνεχίζει να διευρύνει τους ορίζοντές της, καθώς πρόσφατα πέρασε με κατατακτήριες εξετάσεις στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας στο Αλεξάνδρεια Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης!
Στο επιστημονικό της ενεργητικό έχει ομιλίες σε αθλητικά συνέδρια και διεθνείς δημοσιεύσεις με θέματα τον αθλητισμό, την ευεξία και την υγεία και δηλώνει πως έχει χρέος ως νέα και ως αθλητική επιστήμονας να μεταδώσει τις γνώσεις της για τον αθλητισμό στους δημότες της Γλυφάδας.