Νέες φήμες θέλουν τον Πούτιν να παλεύει με τον καρκίνο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέες φήμες «φούντωσαν» για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την ζωντανή μετάδοση της συνάντησης του Ρώσου Προέδρου με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, με τον Πούτιν να διατάζει τον υπουργό του να σφραγίσει όλες τις οδούς έξω από τις χαλυβουργίες Azovstal όπου έχουν καταφύγει οι Ουκρανοί ώστε «να μην μπορεί να περάσει ούτε μύγα».

Αμέσως μετά την ζωντανή μετάδοση άρχισαν τα σενάρια, με τον Άντερς Ασλούντ, σουηδό οικονομολόγο και πρώην σύμβουλο της Ουκρανίας και της Ρωσίας, να δηλώνει στην Daily Mail ότι το βίντεο δείχνει τόσο τον Πούτιν όσο και τον Σοϊγκού «καταθλιπτικούς και φαινομενικά σε κακή κατάσταση υγείας».

«Ο Σοϊγκού πρέπει να διαβάσει τα σχόλιά του στον Πούτιν και συλλαβίζει άσχημα, γεγονός που υποδηλώνει πως οι φήμες για την καρδιακή προσβολή του είναι πιθανές. Κάθεται άσχημα», ανέφερε.

Ανάλογη και η εκτίμηση του καθηγητή Έρικ Μπάτσι, ειδικού στη γλώσσα του σώματος από το Texas Tech University: «Είναι ένας εκπληκτικά αποδυναμωμένος Πούτιν σε σύγκριση με τον άνθρωπο που βλέπαμε ακόμη και πριν από λίγα χρόνια. Ένας υγιής πρόεδρος δε θα χρειαζόταν να στηρίζεται με το χέρι του για να κρατηθεί όρθιος και δε θα ανησυχούσε για το αν θα κρατούσε και τα δυο του πόδια στο έδαφος. Αυτό δεν είναι το πορτρέτο ενός υγιούς Πούτιν αλλά ενός που εμφανίζεται όλο και πιο αδύναμος και μόλις και μετά βίας μπορεί να κρατηθεί όρθιος σε ένα μικρό τραπέζι συσκέψεων».