Δεν έφαγε ξύλο ο Βαρουφάκης αλλά ο Ιρλανδός υπουργός Οικονομικών (Φωτο)


Ούτε το παρουσιαστικό του, ούτε το ιδιαίτερο στυλ και το ντύσιμο του Ιρλανδού υπουργού Οικονομικών έκαναν εντύπωση στο χθεσινό Eurogroup, αλλά αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει ήταν το … μαυρισμένο του μάτι. Η φωτογραφία του από χθες κάνει το γύρο του διαδικτύου και τα σχόλια των χρηστών πέφτουν βροχή…

Η ομολογουμένως απρόσμενη εμφάνιση του Ιρλανδού υπουργού Οικονομικών Μάικλ Νούναν στη συνεδρίαση του Eurogroup, με μαυρισμένο το αριστερό του μάτι για πολλούς που διαθέτουν φαντασία και χιούμορ δείχνει και το πόσο «άγρια» ήταν η συνεδρίαση που διεξήχθη στις Βρυξέλλες με κυρίαρχο θέμα την Ελλάδα.

10ip

«Περιμέναμε να είναι ένα άγριο Eurogroup αλλά για τον Βαρουφάκη, όχι τον Νούναν» γράφει ένας χρήστης.
«Ξεκίνησαν οι τσαμπουκάδες κι έχουμε τα πρώτα θύματα» γράφει ένας δεύτερος.
«Οι διαπραγματεύσεις ξέφυγαν στις Βρυξέλλες. Ο Νούναν δεν είχε ούτε μια ευκαιρία απέναντι στην Μέρκελ… Καταραμένοι Έλληνες» γράφει ένας τρίτος.

Ακόμα και ο ίδιος ο Ιρλανδός πολιτικός αυτοσαρκάστηκε για την κατάστασή του λέγοντας κατά την είσοδό του στο χώρο της συνεδρίασης ότι «μιμούμαι τον Τζόνι Σέξτον» , τον Ιρλανδό παίχτη του ράγκμπι ο οποίος τραυματίστηκε στο μάτι στη νίκη της Ιρλανδίας επί της Γαλλίας σε αγώνα το Σάββατο το απόγευμα.

11ip

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ιρλανδικού υπουργείου, το μαυρισμένο μάτι οφείλεται στο γεγονός ότι ο Νούναν υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι την περασμένη Παρασκευή.

Πηγή: parapolitika.gr