Ένας άστεγος άντρας έμαθε πως έχει μόνο 2 μήνες ζωής και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να βρει μια…


Φανταστείτε να φτάνετε σε ένα σημείο της ζωής σας που τα χρόνια έχουν πια περάσει.

Σαν να μην έφταναν οι δυσκολίες που έρχονται με την ηλικία, να μην έχετε και μέρος δικό σας να μείνετε ή μια οικογένεια να σας προσφέρει τη ζεστασιά και την αγάπη που έχετε ανάγκη.

Αυτή ακριβώς είναι η ιστορία του Clifford James Herbert.

Η ζωή δεν ήταν καλή μαζί του, αν και είχε έναν σκύλο που τον αγαπούσε πολύ κι ήταν όλη του η οικογένεια. Αλλά, δυστυχώς, οι γιατροί του είχαν πει πως δεν είχε πολλή ζωή μπροστά του. Ο άντρας ήταν καταδικασμένος να χάσει τη ζωή του σε λίγο καιρό και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να βρει ένα ζεστό σπιτικό για τον τετράποδο φίλο του που θα έμενε σε λίγο καιρό μόνος.

Τον περασμένο μήνα, η Jenine-Lacette Dshazer έκανε τη βόλτα της στην πόλη Fresno, της California, όταν πρόσεξε έναν άντρα κουλουριασμένο στο πεζοδρόμιο.

Με μια πιο προσεκτική ματιά, η γυναίκα παρατήρησε ότι ο άντρας κρατούσε έναν μικρό άσπρο σκύλο στα χέρια του και αυτό τη συγκίνησε πολύ.

Just last month, Jenine-Lacette Dshazer was taking a walk on a chilly day in Fresno, California, when she noticed a man crumpled on the sidewalk.Έτρεξε πίσω στο αμάξι της να δει αν υπήρχε εκεί τίποτα να προσφέρει στον άντρα για να αντιμετωπίσει το κρύο εκείνης της ημέρας.

Βρήκε μια κουβέρτα, λίγη γατοτροφή και ρολό χαρτί τουαλέτας. Έτρεξε εκεί που είχε δει τον άντρα με τον σκύλο του για να τους προσφέρει τα πράγματα.

So she rushed back to her car to look for anything that could help the man and his dog survive these harsh winter conditions.Ο άντρας έδειξε πραγματικά ευγνώμων προς την Jenine-Lacette. Συστήθηκε και της γνώρισε τον σκύλο του.

Είπε ότι το όνομά του ήταν Clifford James Herbert κι ήταν 60 ετών. Ο σκύλος του ονομαζόταν Baby. Ύστερα, αυτό που της εξομολογήθηκε ήταν κάτι που θα έσπαγε την καρδιά της νεαρής γυναίκας.

The man was extremely grateful to Jenine-Lacette. So he introduced himself and his dog.Ο Cliff είχε κάποτε δικό του συνεργείο και δούλευε και σε μια φάρμα, αλλά στην πορεία τα πράγματα χειροτέρεψαν. Έχασε τη δουλειά του το 2006 και οι επιπλοκές σε μια επέμβαση στην καρδιά του και στην επέμβαση τραχειοτομής που έκανε τον άφησαν με μόνιμες αναπηρίες.

It turns out that Cliff was once a mechanic shop owner and a farm worker, but somewhere along the way, things took a turn for the worse.Πριν λίγες εβδομάδες, μάλιστα, έμαθε ότι είχε μόνο 2 μήνες ζωής. Ήταν άρρωστος με καρκίνο που είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλό του και η μόνη του ανησυχία πριν φύγει από αυτόν τον κόσμο ήταν να βρει ένα όμορφο σπίτι για τον σκύλο του, το μόνο πλάσμα που του είχε μείνει στην ζωή.

To make things worse, he had also learned a few weeks ago that he had about two months to live.Η Jenine-Lacette συγκινήθηκε τόσο από την ιστορία του άντρα που ξεκίνησε έναν διαδικτυακό έρανο στην ιστοσελίδα GoFundMe ώστε να μαζέψει λεφτά για τον Cliff και τον σκύλο του. Άρχισε μάλιστα να ψάχνει ένα πιθανό νέο ιδιοκτήτη για το σκυλάκι και εγκατέστησε τον Cliff σε ένα μικρό ξενοδοχείο, ώστε να είναι άνετα και ζεστά, για να περάσει ήρεμος τις τελευταίες μέρες του στη ζωή. Το σκυλάκι του τελικά υιοθετήθηκε από μια γυναίκα, τη Stephanie Walker και την οικογένειά της. Αν και οι μέρες του Cliff στη ζωή τελειώνουν, η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε και το σκυλάκι του θα έχει πια ένα σπιτικό να το προσέχουν και να το αγαπάνε.

Jenine-Lacette was so moved by his story that she started a GoFundMe page to raise money to get Cliff and his dog off the streets.