ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Σάλος και γενική κατακραυγή για τον άστεγο με το παιδί του μπροστά στο Δημαρχείο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στο διαδίκτυο - Γενική κατακραυγή για τη Δημοτική Αρχή Μώραλη
Το σχετικό ρεπορτάζ του Piraeus Press με τις άκρως κατατοπιστικές φωτογραφίες του Reportaz Net, έκανε το γύρο του Διαδικτύου.
Δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες διάβασαν και είδαν τις επίμαχες φωτογραφίες λίγα μέτρα έξω από την πόρτα του Δημαρχείου Πειραιά, με τον πατέρα και το παιδί του να κοιμούνται κατάχαμα!
Για ακόμη μια φορά - με αποκλειστική ευθύνη της Δημοτικής Αρχής Μώραλη - ο Πειραιάς βρίσκεται στο επίκεντρο... δυστυχώς όμως όχι για καλό!
Χιλιάδες κοινοποιήσεις και χιλιάδες αρνητικά σχόλια για τον Δήμο Πειραιά και τη Δημοτική Αρχή Μώραλη, καταδεικνύουν το μέγεθος της αποτυχίας στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.
ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ
Και τι μεγάλη σύμπτωση! Σήμερα, η Δημοτική Αρχή απέστειλε σχετικό δελτίο τύπου - μια ημέρα μετά τη γενική κατακραυγή - που ενημερώνει ότι θα μοιραστούν αρνιά κλπ αγαθά σε κοινωνικά αδυνάτους δημότες.
Ω τι υποκρισία... Όταν η ίδια Δημοτική Αρχή δεν είναι σε θέση να βοηθήσει έναν άνθρωπο με το παιδάκι του που κοιμούνται κατάχαμα έξω ακριβώς από την πόρτα του Δημαρχιακού Μεγάρου Πειραιά!
Οι εικόνες από τα ρεπορτάζ και τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια που αναρτήθηκαν μιλούν από μόνες τους:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: