ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΣΟΚ για τη δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο – Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις


Τις ανατριχιαστικές στιγμές της δολοφονίας του 73χρονου άστεγου σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο επίπλων, στον Άγιο Δημήτριο, αποκάλυψε στην απολογία του ο 58χρονος δράστης, επίσης άστεγος, ο οποίος πέταξε μετά το φονικό το θύμα του σε κάδο απορριμμάτων.

«Με έλεγε συνέχεια ζητιάνο και με έβριζε. Τον φιλοξενούσα σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο επίπλων. Μετά από 5 ημέρες τσακωθήκαμε άσχημα», είπε ο 58χρονος στη κατάθεση του, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο».

Ο δράστης στη συνέχεια περιέγραψε τις λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος, «τον χτύπησα, τον έσπρωξα και έπεσε πάνω σε μια λεκάνη τουαλέτας με το κεφάλι και τη μύτη. Ύστερα τον έπνιξα με τα χέρια μου και τον άφησα μέσα σε ένα φρεάτιο ασανσέρ του κτηρίου. Έπειτα από ένα μήνα κάποιοι άλλοι αστεγοι διαμαρτύρονταν για τη δυσοσμία. Έτσι αποφάσισα να τον μετακινήσω».

Ο κάδος στον οποίο βρέθηκε η σορός του άτυχου 73χρονου βρίσκεται σε απόσταση 25 μέτρων από το εργοστάσιο επίπλων όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Να υπενθυμίσουμε πως το θύμα είχε βρεθεί μέσα σε κάδο απορριμμάτων τυλιγμένο με μια κουβέρτα μέσα σε σλιπινγκ μπαγκ με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για άστεγο επειδή φορούσε τέσσερις μπλούζες.

Το έργο των αστυνομικών βοήθησε πάρα πολύ και η μαρτυρία διερχόμενου ο οποίος το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου, λίγες ώρες, δηλαδή, πριν βρεθεί η σορός του 73χρονου, είχε δει ένα άτομο να μεταφέρει κάτι στον κάδο.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr