Ινδία: Γονείς ζητούν αποζημίωση 650.000 δολάρια από τον γιο τους επειδή δεν έχει κάνει παιδί!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενδοοικογενειακό εμφύλιο έχει προκαλέσει η ατεκνία ενός πιλότου και της γυναίκας του, που πλέον καλούνται όχι μόνο να λογοδοτήσουν, αλλά και να αποζημιώσουν τους γονείς του γαμπρού, που τους σέρνουν στα δικαστήρια για… ψυχική παρενόχληση.

Οι γονείς του άντρα, από τη βόρεια Ινδία, δεν περιορίστηκαν στις συνήθεις απειλές και γκρίνιες που συχνά συμβαίνουν, αλλά πέρασαν στην αντεπίθεση. Ο Σανζίβ και η Σαντάνα Πρασάν, 61 και 57 ετών αντίστοιχα, μήνυσαν τον μοναχογιό τους και τη γυναίκα του, καθώς έξι χρόνια μετά τον γάμο δεν έχουν αποκτήσει απόγονο, ενώ οι ίδιοι ξόδεψαν τις οικονομίες τους για την ανατροφή του γιου τους, την εκπαίδευσή του ως πιλότος καθώς και για τον πλούσιο γάμο του.

Του ζητούν 650.000 δολάρια αν δεν κάνει παιδί σε ένα χρόνο

Οι Ινδοί γονείς μάλιστα αποτιμούν το ύψος της αποζημίωσης που τους οφείλει ο γιος τους σε 650.000 δολάρια. Ωστόσο διατηρούν την επιείκειά τους με μια δόση μεγαλοκαρδίας και παραιτούνται από την «ευτελή» αξίωσή τους εάν τελικώς γίνουν παππούδες μέσα σε διάστημα ενός έτους. Τόσο ο γιος, όσο και η σύζυγός του δεν έχουν σχολιάσει την υπόθεση.

Ο πατήρ Πρασάντ υποστήριξε ότι ξόδεψε όλες τις οικονομίες για τον γιο του, τον οποίο έστειλε το 2006 στις ΗΠΑ για να εκπαιδευτεί ως πιλότος, ξοδεύοντας 65.000 δολάρια. Το 2007, ο γιος επέστρεψε στην Ινδία, αλλά έχασε τη δουλειά του και η πατρική του οικογένεια τον στήριξε οικονομικά για πάνω από δυο χρόνια, όπως αναφέρουν οι Times of India.

Ο Σρέι Σαγκάρ, ετών 35, τελικώς έπιασε δουλειά ως πιλότος. Οι γονείς του υποστηρίζουν ότι το 2016 αυτοί κανόνισαν τον γάμο του με τη σύζυγό του Σουμπχάντζι Σίνχα, που τώρα είναι 31 ετών, ελπίζοντας ότι θα είχαν ένα εγγόνι για να παίζουν μετά τη συνταξιοδότησή τους. Μάλιστα, η χαρά τους ήταν τέτοια που κανόνισαν δεξίωση για τον γάμο σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ενώ πλήρωσαν ένα πολυτελές αυτοκίνητο 80.000 δολαρίων καθώς και τον μήνα του μέλιτος των νεονύμφων στο εξωτερικό.

Parents sue son for no grandchild

Ζητούν τα χρήματα «λόγω ψυχικής σκληρότητας»

«Ο γιος μου είναι παντρεμένος για έξι χρόνια, αλλά ακόμη δεν σχεδιάζουν να κάνουν μωρό» δήλωσε ο πατέρας του πιλότου. «Τουλάχιστον, αν έχουμε ένα εγγόνι για να περνάμε χρόνο μαζί, ο πόνος μας θα γίνει ανεκτός» πρόσθεσε. Ο δικηγόρος του ζευγαριού είπε στο The National ότι το ζευγάρι ζήτησε τα χρήματα «λόγω ψυχικής σκληρότητας». «Όλοι οι γονείς ονειρεύονται να γίνουν παππούδες και γιαγιάδες. Περίμεναν χρόνια γι’ αυτό», ανέφερε.

Η μήνυση αναμένεται να εκδικαστεί από δικαστήριο στις 17 Μαΐου.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κύπρος: Αιματηρή στρατιωτική άσκηση με θύμα 27χρονη – Καταπλακώθηκε από τζιπ

Θάνατοι παιδιών: Ανοιξε ο κοροναϊός τον ασκό του Αιόλου; Μυστηριώδεις λοιμώξεις χτυπούν μικρά παιδιά