Ρωσία: Απίστευτη γκάφα κατά τη βράβευση σοβαρά τραυματισμένων στρατιωτών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας της Ρωσίας, υπέπεσε σε αναπίτρεπτη γκάφα την ώρα που παρασημοφορούσε στρατιώτες οι οποίοι είχαν τραυματιστεί σοβαρά στην Ουκρανία.

Σε μία απίστευτη γκάφα υπέπεσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Αλεξάντερ Φόμιν, κατά τη διάρκεια της βράβευσης με το μετάλλιο του Τάγματος του Θάρρους, εννέα στρατιωτών που τραυματίστηκαν σοβαρά στο πεδίο των μαχών.

Το περιστατικό συνέβη κατά την τελετή βράβευσης των στρατιωτών που συμμετείχαν σε ειδική πολεμική ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία. Η πρώτη τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο που φέρει το όνομα του A. A. Vishnevsky στην περιοχή της Μόσχας και η δεύτερη τελετή έλαβε χώρα στο στρατιωτικό νοσοκομείο N. N. Burdenko.

Στην ζωντανή μετάδοση του προγράμματος Vremya στο ρωσικό Channel One ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Αλεξάντερ Φόμιν βράβευσε με το μετάλλιο του Τάγματος του Θάρρους εννέα στρατιώτες που τραυματίστηκαν σοβαρά στο πεδίο των μαχών, πολλοί από τους οποίους έχασαν τα πόδια τους.

Σας εύχομαι να αναρρώσετε και να σταθείτε ξανά στα πόδια σας», ακούγεται να λέει ο Αλεξάντερ Φόμιν, αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, προκαλώντας τα χλευαστικά  σχόλια της Ουκρανής παρουσιάστριας του τηλεοπτικού σταθμού Channel 24, που μετέδωσε το σχετικό βίντεο σήμερα το μεσημέρι.

Ο τραυματισμένος Ρώσος στρατιώτης απαντά αμήχανα, «Ευχαριστώ» και ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, συνεχίζει απτόητος να δίνει συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους βαριά τραυματισμένους στρατιώτες.