Φρική: Παρακολουθούσε τη 10χρονη κόρη του από το παράθυρο και τον πυροβόλησε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας άντρας βρισκόταν έξω από το παράθυρο του δωματίου της 10χρονης κόρης τους και όταν οι γονείς την άκουσαν να ουρλιάζει, ξεκίνησαν το κυνηγητό μέχρι που τελικά τον πυροβόλησαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Χιούστον των ΗΠΑ και, σύμφωνα με αναφορές στον τοπικό Τύπο, το ζευγάρι άκουσε το παιδί να ουρλιάζει την περασμένη Κυριακή επειδή είδε τον άντρα να αγγίζει τον εαυτό του.

«Κοίταξε στο παράθυρο και ένας τύπος ήταν εκεί», είπε η μητέρα του κοριτσιού, η οποία ζήτησε να μη γίνει γνωστό το όνομά της. «Πήρε την αθωότητα της κόρης μου», πρόσθεσε.

Οι γονείς άρπαξαν όπλα και έτρεξαν έξω από το σπίτι, κυνηγώντας τον άντρα, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον πατέρα, ο ίδιος και η σύζυγός του κυνήγησαν τον ύποπτο και τον διέταξαν να ξαπλώσει στο έδαφος και να περιμένει την αστυνομία για να φτάσει. Όμως εκείνος αρνήθηκε και άρχισε να περπατάει προς ένα κοντινό βενζινάδικο.

Το ζευγάρι τον ακολούθησε, ο πατέρας μπήκε μέσα στο βενζινάδικο για να καλέσει την αστυνομία και η μητέρα έμεινε με τον ύποπτο έξω. Όμως εκείνος φέρεται να προσπάθησε να πάρει το όπλο από τη γυναίκα και να το προέταξε προς το μέρος της. Τότε ο πατέρας τον πυροβόλησε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο ύποπτος δέχτηκε τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Όπως ανέφεραν οι αρχές, και η μητέρα και ο πατέρας έχουν άδεια για τα όπλα που κρατούσαν. «Δεν θέλαμε να πυροβοληθεί αυτός ο τύπος. Περιμέναμε την αστυνομία να τον συλλάβει γιατί είμαι σίγουρη όταν αν το έκανε αυτό στο παιδί μου, το κάνει και σε πολλά άλλα παιδιά»{, είπε η μητέρα σε δηλώσεις της.

Η ίδια πάντως πρόσθεσε: «Προσευχόμαστε για τον ύποπτο και προσευχόμαστε και για την οικογένειά του».

Πηγή: hairt