Μητέρα αποκαλύπτει: «Είμαι τόσο κουρασμένη, που συχνά αφήνω τη μικρή να κλαίει για να…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όταν η Maisie Brown έγινε μέλος της κοινότητας του TikTok τον περασμένο Ιούνιο, πίστευε ότι θα ήταν εξαιρετικά διασκεδαστικό να μοιράζεται τις σκέψεις της για την εγκυμοσύνη και την μητρότητα με άλλες μαμάδες. Ένα χρόνο αργότερα, χάρη στα βιντεάκια της κέρδισε 40.000 ακολούθους και μερικούς...πολύ αυστηρούς κριτές που σχολίασαν καυστικά και αρνητικά τον τρόπο που μεγαλώνει την κόρη της.

Κάποιοι την κατηγόρησαν για το γεγονός ότι δεν θηλάζει, άλλοι για το ότι μεγαλώνει μόνη της την μικρή, ενώ υπήρξαν και αυτοί που εξαγριώθηκαν με την παραδοχή της ότι κάποιες φορές αφήνει το μωρό της να κλαίει, προκειμένου να φάει ή να καθαρίσει το σπίτι της.

Η 22χρονη όμως μαμά, όπως φαίνεται στα βιντεάκια της, έχει σκεφτεί τι είναι καλύτερο για εκείνη και τη Nova και δεν ντρέπεται να το μοιραστεί. Μάλιστα πρόσφατα δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με τη συγκοίμηση και πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να στείλει τη μικρή της στο βρεφικό σταθμό έτσι ώστε να γυρίσει στη δουλειά της.

Όταν ένας χρήστης την κατηγόρησε ως άκαρδη που αφήνει τη Nova να κλαίει για να κάνει άλλα πράγματα, η Maisie απάντησε λακωνικά πώς πολλές φορές η κούραση δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Δεν έλλειψαν όμως και σχόλια συμπαράστασης προς τη νέα μαμά με αρκετούς να παίρνουν το μέρος της. Ένας μάλιστα, σχολίασε «Κάνε αυτό που πιστεύεις ότι είναι καλύτερο! Χαρούμενη μαμά, χαρούμενο μωρό».

Πηγή: thesun.co.uk