Εικόνες αβάστακτου πόνου την επομένη της ομηρίας στο Πακιστάν (Φωτο)


Πολλά σενάρια έχουν τοποθετηθεί επί τάπητος για την ανείπωτη τραγωδία στο Πακιστάν, όταν επτά ένοπλοι Ταλιμπάν μπήκαν σε σχολείο με ρούχα αστυνομικών και σκόρπισαν τον θάνατο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις πρόκειται για αντίδραση των εξτρεμιστών στην πρόσφατη βράβευση της Malala Yousafzai για το Νόμπελ Ειρήνης.

pakistan 1

Η πιο θανατηφόρα τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία του έθνους του Πακιστάν είχε ως αποτέλεσμα την σφαγή 137 παιδιών, ενώ οι μικροί επιζώντες φέρουν φρικτά ψυχικά τραύματα με την χθεσινή φρικιαστική ομηρία.

Δάσκαλοι καίγονταν ζωντανοί μπροστά στα μάτια των μαθητών τους, ενώ κάποια από τα παιδιά προσποιούνταν πως ήταν νεκρά για να γλιτώσουν από τους εξτρεμιστές-δολοφόνους που έψαχναν μανιωδώς μέσα στο σχολείο μαθητές για να τους δολοφονήσουν.

pakistan 2

Κατά την διάρκεια της τρίωρης αιματοχυσίας, τουλάχιστον 141 ζωές χάθηκαν πριν, σκοτωθούν και οι 7 Ταλιμπάν.

Εικόνες που προκαλούν φρίκη έρχονται στη δημοσιότητα την επομένη της »σφαγής» στο σχολείο.

Μητέρες υποβασταζόμενες σπαράζουν πάνω από τα φέρετρα των παιδιών τους την στιγμή που τους λένε το τελευταίο αντίο.

Πρόχειρες κατασκευές κλείνουν τα σώματα των ανήλικων θυμάτων σε μία προσπάθεια να επιτευχθεί η άμεση ταφή όλων των νεκρών μαθητών.

pakistan 3

Οικογένειες πνίγονται στη θλίψη και επαναλαμβάνουν τις ίδιες φράσεις: »Tα παιδιά μας είναι αθώες ψυχές, δεν κρατούσαν όπλα και βόμβες γιατί σε εμάς»,

»Μας πήρε 20 χρόνια να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και τα σκότωσαν σε 20 λεπτά»

Πηγή: parapolitika.gr