Γραμματέας μηνύει πλούσιο γόνο για τα καυτά e-mails

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μήνυση κατά του αφεντικού της και της εταιρείας του Associated Partners, αιτώντας αποζημίωση 4 εκατομμυρίων δολαρίων, κατέθεσε η γραμματέας του Bill Berkman.

H Nancy Woods στην αγωγή της ισχυρίζεται ότι ήταν αναγκασμένη να διαβάζει την προσβλητική αλληλογραφία του αφεντικού της Bill Berkman που περιελάμβανε συνήθως αρχεία με γυμνές γυναίκες.

Ισχυρίζεται ακόμα πως έστελνε τα συγκεκριμένα email στον συνάδελφό του Gerald Cardinale που τώρα διοικεί την εταιρεία RedBird Capital Partners.

Στα email, σύμφωνα με την αγωγή, περιλαμβάνονταν ακατάλληλες φωτογραφίες τυχαίων και ανυποψίαστων γυναικών που φαίνεται να έχουν τραβηχτεί εν αγνοία τους. 

Σε ένα από αυτά που έστειλε ο Bill Berkman στον Gerald Cardinale υπήρχε φωτογραφία των οπισθίων της γυναίκας του Ronit με το μήνυμα "Η Ronit με μπικίνι από το ταξίδι μας στο Cabo". 

Ο Gerald Cardinale από την πλευρά του έστειλε στον Bill Berkman μήνυμα με γυμνή φωτογραφία με το μήνυμα "θα πρέπει να τραβήξεις τη Ronit σε αυτές τις στάσεις απόψε!!". 

"Εργαζόταν για την εταιρεία τα τελευταία 6 χρόνια. Είχε ενημερωθεί για την απόλυσή της και πιστεύουμε ότι έκανε την αγωγή σε αντίποινα και για να ντροπιάσει το αφεντικό της.

Τα αναφερόμενα email είναι μεταξύ φίλων και δεν έπρεπε να τα βλέπει. Οι ισχυρισμοί της δεν έχουν αξία και θα απαντήσουμε κατάλληλα στην αγωγή", σημείωσε ο δικηγόρος του πλούσιου γόνου.