Αστυνομικός κάνει μήνυση στον Καμμένο και του ζητά 20.000 ευρώ – Δείτε γιατί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μήνυση και αγωγή αποζημίωσης απαντά ο αστυνομικός που υπηρετεί στην Κω, στα όσα ισχυρίστηκε σε βάρος του ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος είχε εμφανίσει τον αστυνομικό, σε δημόσιες δηλώσεις του, ως τον υποκινητή και υπεύθυνο επεισοδίων σε βάρος του με αβγά και μπουκάλια στην Κω.

Στις 21 Αυγούστου του 2015 είχαν υποδεχτεί στην Κω τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο με αποδοκιμασίες, αυγά και με μπουκάλια.

Οι συγκεντρωμένοι είχαν ξεσπάσει στο πρόσωπο τού επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ. για την κατάσταση στο νησί λόγω της μεγάλης εισροής παράτυπων μεταναστών.

Ο αστυνομικός είχε υποστηρίξει πως δεν ήταν στο σημείο την ώρα των επεισοδίων.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, ο αστυνομικός με την αγωγή του διεκδικεί χρηματική αποζημίωση ύψους 19.950 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη ενώ με τη μήνυσή του ζητά την άσκηση δίωξης σε βάρος του υπουργού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σημειώνεται ότι με βάση τα όσα προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία και το νόμο περί ευθύνης Υπουργών η ποινική δικογραφία, που θα σχηματιστεί, θα διαβιβαστεί στη Βουλή για τα περαιτέρω.