Αυτή είναι η μαζορέτα που βίασε 15χρονο (Βίντεο + φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η πρώην μαζορέτα Molly Shattuck, διαζευγμένη από πολυεκατομμυριούχο κατηγορείτε ότι βίασε 15χρονο αγόρι..

Η Molly Shattuck, είναι μια πανέμορφη ξανθιά, πρώην μαζορέτα που τώρα ζει σε διάσταση από τον σύζυγό της πολυ-εκατομμυριούχο Mayo A. Shattuck ΙΙΙ. Έχει συλληφθεί και κατηγορείται για βιασμό και παράνομη σεξουαλική επαφή με ένα 15χρονο αγόρι, από την πόλη «Delaware» δήλωσε μέλος της Αστυνομίας την Τετάρτη το πρωί.

Η 47χρονη μητέρα τριών παιδιών, έχει πολύ κοινωνικό προφίλ, και πολλές φιλανθρωπικές δράσεις, κατηγορείται ότι έδωσε αλκοόλ στο αγόρι, που ήταν συμμαθητής του γιου της, για να του κάνει στοματικό έρωτα σε μια παραλία του «Delaware», σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, και γι αυτό βγήκε ένταλμα έρευνας που κατατέθηκε στη Βαλτιμόρη από το Περιφερειακό Δικαστήριο.

Η Molly Shattuck προσήχθη στο δικαστήριο που της επέβαλε εγγύηση 84.000 δολάρια. και αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο.

Ο σύζυγός της, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της «Constellation Energy», υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο, και σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, το αγόρι – είναι μαθητής στη σχολή McDonogh- και κατέθεσε στην αστυνομία ότι η sexy Molly Shattuck ξεκίνησε τον Μάιο φλερτ μαζί του μέσα από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Instagram.

Η σχολή McDonogh εξέδωσε ανακοίνωση την Τετάρτη λέγοντας επικοινώνησε με την αστυνομία στα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν έμαθαν τις φήμες για καταγγελίες που αφορούσαν έναν μαθητή και έναν γονέα από τον άλλο μαθητή.

Η κ. Molly Shattuck, είναι γκουρού του fitness, και άρχισε να στέλνει προκλητικά μηνύματα στο αγόρι την άνοιξη λέγοντας, «θα διασκεδάσουμε παρέα» σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο θέατρο και στο πάρκινγκ του γυμνασίου, στο «Howard County», όπου και είχαν σεξουαλική επαφή, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

Το καλοκαίρι, η κ. Molly Shattuck πήγαινε και έπαιρνε το αγόρι κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος από την τάξη του για τον παει στο γκαράζ και αντάλλασσαν παθιασμένα φιλιά. Κάποια Σαββατοκύριακα, το αγόρι συνοδεύονταν από την κ. Molly Shattuck και τα τρία παιδιά της - που οι ηλικίες τους είναι από 15 έως 11 χρόνων - και τους φίλους τους την «Bethany Beach» όπου ενοικίαζαν σπίτι.

Η κ. Molly Shattuck διαβεβαίωσε όμως τον πατέρα του αγοριού ότι «δεν υπήρχε αλκοόλ ή τα ναρκωτικά στην κατοικία που ήταν η μόνη ενήλικας» μαζί μα τα παιδιά. Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι μοιράστηκε κρασί με το φερόμενο ως θύμα, ενώ έπαιξε «μουσική και παιχνίδια» με τα άλλα αγόρια, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

Γύρω στις 2 π.μ., η κ. Molly Shattuck άφησε τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά να κοιμηθούν στο σπίτι και πήρε το φερόμενο ως θύμα μαζί με τους άλλους έφηβους παρέα σε μια κάβα, για να αγοράσουν μπύρες «Miller Lite» και η «Bud Light». Όταν όμως γύρισαν πίσω στο σπίτι του ζήτησε να τη βοηθήσει για να βγάλουν το σκυλί βόλτα.

Μόλις βγήκαν όμως έξω, άρχισε να τον φιλάει και χαϊδεύει και τότε του έκανε στοματικό σεξ, σύμφωνα πάντα με την ένορκη κατάθεση. Όμως δεν σταμάτησε εκεί, η κ. Molly Shattuck στη συνέχεια είπε στο υποτιθέμενο θύμα, ότι «πρέπει να πάει στο κρεβάτι» μαζί της, όπου δεν της το αρνήθηκε, και την ακολούθησε στην κρεβατοκάμαρα.

Εκεί, ξανά έκανε στο αγόρι στοματικό σεξ, και του είπε ότι ήταν πρόθυμη να έχουν και μια κανονική σεξουαλική επαφή.

Έτσι μετά από όλα αυτά, η αστυνομία επικοινώνησε μαζί της στις 26 Σεπτεμβρίου για να της αναφέρει ότι ο 15χρονος είχε καταθέση για την ανάρμοστη σχέση που είχε με μια γυναίκα που αργότερα ταυτίστηκε με την κ. Shattuck.

Molly Shattuck 1

Molly Shattuck 9

Πηγή: Baltimore Sun

[iframe frameborder="0" width="698" height="503" scrolling="no" id="molvideoplayer" title="MailOnline Embed Player" src="http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1133451.html" ]