Με γεμάτο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καλημέρα φίλοι! Το πρώτο εξαιρετικό Σ/Κ της σεζόν ήταν αρκετό για να μας βγάλει από το μείον στο συν. Εξαιρετικές επιστροφές, 535,49 μονάδες, με την κάβα να φτάνει στις 2.080,49 μονάδες από 1.545. Στην τσέπη βέβαια είναι πολλά περισσότερα, αφού από όλους έγινε cash out η Σάλκε και η δυάδα Σάλκε/Μέππεν. Πολλά χαμόγελα, αφού επιτέλους η στατιστική επαλήθευση έγινε πράξη. Η αλήθεια είναι ότι μετά από πολλές συζητήσεις με εσάς, τους αναγνώστες, ένιωθα ότι χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία για πολλά παραπάνω, χαίρομαι ιδιαίτερα όμως το ότι διαβάζετε όλες τις αναλύσεις και όχι μόνο τη «χημεία» που επιλέγω για παιχνίδι.

 

Σημεία όπως το διπλό της Στουτγάρδης, το διπλό της Βάττενς, δεν πήγαν χαμένα, όπως και το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Ρέγκενσμπουργκ. Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού για να λέμε την αλήθεια, η πορεία μέχρι στιγμής και η συνεχής ατυχία, έφερναν «γκρίνια». Επομένως, σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη όλον αυτόν τον καιρό που δεν είχαμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Φυσικά, αυτή η στήριξη από εσάς και με την ψυχολογία τώρα στα ύψη, θα με κάνει να παίξω πιο ελεύθερα το στοίχημα που ξέρω, αυτό που με έχει βγάλει κερδισμένο απέναντι στον Book για συνεχόμενα έτη.

 

Εμβόλιμη λοιπόν, εκεί που λέγαμε «ησυχάσαμε από τις σερί εβδομάδες ποδοσφαίρου», στην πρώτη εβδομάδα χωρίς ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχουμε εμβόλιμη και στις τρεις κατηγορίες της Γερμανίας. Πολλά παιχνίδια, πολλά σημεία, γεμάτη διαλογή, θέμα χημείας θα είναι για άλλη μια φορά. Παραθέτω λοιπόν όλες τις αναλύσεις, είτε για παιχνίδια που θα επιλέξω , είτε για παιχνίδια που «κόπηκαν» στην προσωπική διαλογή.

Bundesliga – Οι φήμες… επηρεάζουν

(15.12) Άιντραχτ – Γκλάντμπαχ : Μέσα σε δυο μέρες,  η αναστάτωση που επικρατεί στο Γκλάντμπαχ είναι μεγάλη και αυτό έχει να κάνει με την απόλυση του Φαβρ στη Ντόρτμουντ. Η Ντόρτμουντ φέρεται να έχει κάνει μια οικονομικά «ανήθικη» πρόταση στον Ρόζε για το καλοκαίρι του 2021 και πλέον τίθεται τεράστιο θέμα στο Γκλάντμπαχ, αν ο Μάρκο, ο δικός τους Μάρκο, αφήσει την Γκλάντμπαχ για τον βωμό των χρημάτων. Όσο το συγκεκριμένο ζήτημα δεν λύνεται, τόσο περισσότερο κακό θα κάνει όλο αυτό στην Borussia. Θεωρώ πως η ομάδα δεν θα μείνει ανεπηρέαστη από όλο αυτό. Επιπλέον, η απουσία του Νόιχαους στο κέντρο της Borussia είναι κάτι παραπάνω από κομβική. Προσωπικά, τον θεωρώ το απόλυτο εργαλείο στο δημιουργικό κομμάτι της Γκλάντμπαχ, ίσως ο πιο καλός και σταθερός παίκτης μέχρι στιγμής, αφού η δουλειά που κάνει είναι απίστευτη. Για μένα δεν είναι outsider ο άσος αλλά φαβορί. Στο 2,75 λοιπόν βρίσκω αξία.

 

(15.12) Χέρτα – Μάινς : Μια απλή στατιστική έμπνευση αποτελεί το διπλό ημίχρονο, άσος τελικό στο 19,00 της Χέρτα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Λογικό φαβορί, που μπορεί να αιφνιδιαστεί αρχικά και έπειτα να «γυρίσει» το ματς, εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό στη Χέρτα εντός έδρας.

 

(15.12) Στουτγάρδη – Ουνιόν Βερολίνου : Από σημεία και γκολ θα απέχω παντελώς. Εξάλλου είναι ένα παιχνίδι που τίθενται αντιμέτωπες δύο εξαιρετικές ομάδες φέτος, οι δύο «εκπλήξεις» μέχρι στιγμής. Εκεί που θα προσεγγίσω είναι στο να σκοράρει ο Σίλας της Στουτγάρδης στο 3,00, που κατ εμέ είναι από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες.

 

(16.12) Σάλκε – Φράιμπουργκ : Η Σάλκε δεν κατάφερε να κερδίσει στο Άουγκσμπουργκ, δεχόμενη γκολ στο 94’, παίζοντας με παίκτη παραπάνω. Πραγματικά άτυχη, συν του ότι χτύπησε σοβαρά ο επιθετικός Ουτ. Όλα στραβά για τους βασιλικούς μπλε. Υποδέχονται την Φράιμπουργκ τώρα, μια ομάδα που σταδιακά εδώ και δύο παιχνίδια έχει ανεβάσει πάρα πολύ την απόδοση της. Δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και φαίνεται πως φτάνει σε ένα πικ φόρμας. Προφανώς και δεν θα πάω στο διπλό του 2,30, όμως αυτό που με τσιγκλάει είναι το γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου στο 4,00. Η κρισιμότητα όμως του παιχνιδιού, με οδηγεί στο πάσο.

 

(16.12) Κολωνία – Λεβερκούζεν : Νομίζω πως η Λεβερκούζεν δεν σταματιέται και ούτε η Κολωνία θα μπορέσει να βάλει φρένο στην Werkself. Ναι μεν είναι ντέρμπι, όμως η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη. Θα λείπει και ο φορ Ντούντα από την Κολωνία, κάτι που περιορίζει τις επιλογές του Γκίσντολ. Εννοείται πως το διπλό του 1,60 απορρίπτεται, όμως το διπλό σε συνδυασμό με το γκολ/γκολ  στο 3,20 αποκτάει αξία. Απλά μαθηματικά είναι, 1,61 επί 1,66 μας κάνει 2,67, σε μια συνδυαστική πιθανότητα πάμε στο 2,80, από την στιγμή που το βρίσκουμε στο 3,20, έχουμε value. Το προδίδει άλλωστε και η στατιστική της Λεβερκούζεν αυτό.

 

(16.12) Αρμίνια Μπίλεφελντ – Άουγκσμπουργκ : Αμφιβάλλει κανείς ότι η Άουγκσμπουργκ έχει «χτυπήσει» μεγάλο και παρατεταμένο ντεφορμάρισμα; Νομίζω πως όχι, ειδικά αν δεν επικρατείς της Σάλκε, είσαι ντεφορμέ και ακόμα χειρότερα, αν απέναντι στη Σάλκε μοιάζεις ανήμπορη να παίξεις ποδόσφαιρο και σώζεσαι με γκολ στο 94’. Η Αρμίνια από την άλλη δείχνει να είναι καλά από πολλές απόψεις. Μπορεί να ηττήθηκε στο Φράιμπουργκ με 2-0, όμως όλα έγιναν προς το τέλος και ενώ είχε κάνει τρομερό παιχνίδι. Σταθερά ανοδική η πορεία της τους τελευταίους τρεις αγώνες. Ο άσος στο 2,80 έχει αξία.

 

(16.12) Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ : Για μένα θα είναι καταλυτικό αν θα παίξει ο Γκορέτσκα ή όχι. Η απουσία του, μαζί με τη δεδομένη απουσία του Κίμιχ, διαταράσσει όλη την ισορροπία στο κέντρο της Μπάγερν. Να θυμίσω πως Κίμιχ και Γκορέτσκα ήταν μακράν οι πιο χρήσιμοι παίκτες την περασμένη σεζόν, είχαν την μεγαλύτερη εξέλιξη από όλους (φυσικά με αυτή του Ντέιβις). Δύο τρομερά εργαλεία για την Μπάγερν. Από την άλλη έχουμε μια αήττητη Βόλφσμπουργκ (μαζί με τη Λεβερκούζεν), που ασφαλώς θα θελήσει να διατηρήσει αυτό το αήττητο πάση θυσία. Έχει τα φόντα να το κάνει, αφού το σύνολο του Γκλάσνερ ξέρει να αμύνεται, ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Το Χ2 στο 3,25, το διπλό στο 8,50, δεν είναι άσχημα για μια πιθανή έκπληξη.

 

(16.12) Χόφενχαϊμ – Λειψία : Δεν είναι λίγες οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει η Χόφενχαϊμ, που δείχνει κουρασμένη. Παρόλα αυτά είναι άκρως επικίνδυνη επιθετικά. Από τις πιο παραγωγικές ομάδες από άποψη δημιουργίας φάσεων και απέναντι στη Λειψία θα βρει σίγουρα ευκαιρίες. Σταθερή η Λειψία, έχει βρει ρυθμό και την απαραίτητη ψυχολογία για να επικρατεί των αντιπάλων της. Το εκατέρωθεν σκοράρισμα στο πρώτο ημίχρονο στο 3,50 έχει τύχες, όπως και το διπλό με συνδυασμό το γκολ/γκολ στο 2,87.

Zweite Liga – Σε «τρελή» φόρμα η Μπόχουμ

Πριν ξεκινήσω τις αναλύσεις, έχω σημειώσει Γκρόιτερ Φιρτ για ανατροπή (διπλό ημίχρονο, άσο τελικό) αλλά και Αμβούργο (διπλό ημίχρονο, άσο τελικό). Δύο «εμπνεύσεις» με αρκετούς αριθμούς από πίσω. Να θυμίσω πως Αμβούργο κυνηγάω για 3η φορά φέτος ανατροπή.

 

(15.12) Ανόβερο – Μπόχουμ : Το Ανόβερο είναι τελείως ντεφορμέ. Ακόμα και το διπλό στο Αμβούργο, το καταλογίζω ως τύχη. Άλλη μια εκτός έδρας ήττα για φέτος στο Χάιντεχαϊμ και η… κατηφόρα συνεχίζεται. Από την άλλη έχουμε μια Μπόχουμ που δυναμώνει παιχνίδι με το παιχνίδι, παρουσιάζοντας ένα τρομερό πρόσωπο και το πιο σημαντικό, το παρουσιάζει σταθερά εδώ και μερικές αγωνιστικές. Από πού και ως που λοιπόν το Ανόβερο είναι φαβορί για το παιχνίδι; Το σετ είναι εντελώς ανάποδο. Στο 2,80 η Μπόχουμ έχει σαφέστατα αξία, σημείο που έπρεπε να πληρώνει 2,30. Ακόμα μεγαλύτερη αξία αποκτάει το διπλό με την απουσία του Κάιζερ στα μετόπισθεν, που συμπλήρωσε κάρτες.

 

(16.12) Φορτούνα Ντίσελντορφ – Όσναμπρουκ : Πόση τύχη θα έχεις ακόμα Φορτούνα; Ναι, Φορτούνα σημαίνει «καλή τύχη», όμως η ζυγαριά κάποια στιγμή θα γυρίσει από την άλλη. Κακή απέναντι στη Ντάρμστατ, κατάφερε με έναν εντελώς τυχαίο τρόπο να επικρατήσει. Τυχερή στο ματς με την Καρλσρούη, κατάφερε να επικρατήσει, έχοντας ως απώλεια τον κίπερ της Κάστενμαγιερ, που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Θεωρώ πως απέναντι στην Όσναμπρουκ θα τα βρει… σκούρα. Ο λόγος είναι απλός. Η Όσναμπρουκ είναι μια ομάδα που παίζει αντιποδόσφαιρο και χτυπάει στις αντεπιθέσεις και τα στημένα. Αυτό το είδος ποδοσφαίρου θα δυσκολέψει τη Φορτούνα, που μόνο όταν βρίσκει χώρο γίνεται επικίνδυνη. Στο 4,00 το διπλό είναι μια επιλογή που έχει ναι μεν ρίσκο, όμως με τα δεδομένα που υπάρχουν έχει νόημα.

 

(16.12.) Βούρτσμπουργκερ Κίκερς – Σανκτ Πάουλι : Η Πάουλι έχει δεχτεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια φέτος, επιβεβαιώνοντας πως η αχίλλειος φτέρνα της είναι η αμυντική της λειτουργία και δεν υπάρχει καμία διάθεση να διορθωθεί αυτό, τουλάχιστον αυτό που δείχνουν οι αγώνες της. Η Βούρτσμπουργκ είναι επίσης μια ομάδα που δεν έχει κρατήσει ούτε μια φορά το μηδέν φέτος. Νομίζω πως οι προϋποθέσεις για να δούμε ένα παιχνίδι με γκολ από το πρώτο λεπτό είναι εξαιρετικές. Ακόμα πιο εξαιρετικές οι τιμές στο γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου στο 4,00.

Dritte Liga – Το… έχει η Λούμπεκ

(15.12) Ντινάμο Δρέσδης – Βερλ : Η σταδιακή βελτίωση της Δρέσδης στην επίθεση είναι εμφανής τις τελευταίες αγωνιστικές. Έχει αυξήσει τις τελικές της κατά 19% αν πάρουμε το παιχνίδι πριν 6 αγωνιστικές. Σταθερή άνοδος λοιπόν στη δημιουργία ευκαιριών, εξαίρεση το παιχνίδι με την Ουέρντινγκεν, η οποία διαθέτει την καλύτερη άμυνα (μαζί με τη Δρέσδη). Η Βερλ είναι μια ομάδα που δεν τρομάζει από τον αντίπαλο. Το έχει αποδείξει αυτό φέτος αρκετές φορές. Οι αποδόσεις «μαρτυράνε» ουσιαστικά ότι ο Book φοβάται αρκετά το παιχνίδι, δίνοντας το διπλό στο 3,20 και τον άσο στο 2,20. Εξαιρετικό διάβασμα για μένα. Εκεί όμως που διαφωνώ είναι στα γκολ. Στο 1,72 το γκολ/γκολ και στο 4,50 το γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου. Έχω τονίσει αρκετές φορές ότι η Βερλ είναι μια ομάδα που μπαίνει «φουριόζα» στα παιχνίδια της, δεν είναι τυχαίο ότι έχει τα πιο πολλά early γκολ στο πρωτάθλημα (πριν το δεκάλεπτο) και φυσικά έχει τον τρόπο για να κάνει «ροντέο» το παιχνίδι με τη Δρέσδη.

 

(15.12) Βέχεν Βισμπαντεν – Λούμπεκ : Βλέποντας τη Βέχεν τρία σερί παιχνίδια, σημείωσα πως είναι σε τρομερό ντεφορμάρισμα. Απέναντι στη Χάνσα Ρόστοκ «κοιμήθηκε ο Θεός» αλλά ταυτόχρονα έπαιξε με μια Χάνσα που κάνει «κοιλίτσα» στην απόδοση της. Σε καμία περίπτωση το διπλό του 5,50 δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του παιχνιδιού. Η Λούμπεκ ξέρει να αμύνεται, ξέρει και να σκοράρει, ειδικά εκτός έδρας το πλάνο των αντεπιθέσεων της έχει δώσει πολλούς βαθμούς. Επομένως, ναι, επιλογή το διπλό.

 

(16.12) Μπάγερν ΙΙ – Ντούισμπουργκ : Μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε ο Λετιέρι (προπονητής της Ντούισμπουργκ) για το ότι έπαιζε αντιποδόσφαιρο και ότι έτσι η ομάδα δεν θα καταφέρει ποτέ να πάρει βαθμούς, αποφάσισε να επιλέξει ένα εντελώς άλλο στυλ και απέναντι στη Λάουτερν και απέναντι στη Βέχεν. Στο πρώτο ματς από 0-2, έγινε 2-2 το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, ενώ απέναντι στη Βέχεν επικράτησε επιβλητικά. Σούπερ λοιπόν τα πράγματα στον επιθετικό τομέα της Ντούισμπουργκ. Η Μπάγερν ΙΙ πέρασε ένα διάστημα δύσκολο, με συνεχόμενες ήττες, όμως αυτό φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν. Μετά από 4 σερί ήττες επικράτησε της Σάαρμπρουκεν με 1-2. Στα ύψη και πάλι το ηθικό και φυσικά το επιθετικό στυλ δεν θα αλλάξει ούτε απέναντι στη Ντούισμπουργκ. Περιμένω ένα ματς με πολύ ρυθμό από τα πρώτα λεπτά. Στο 3,75 το να σκοράρουν και οι δύο στο πρώτο ημίχρονο.

 

Αυτά λοιπόν είναι τα παιχνίδια της πρώτης διαλογής, αυτά που άξιζαν να αναλυθούν και να βρίσκονται στη σημερινή στήλη. Στην ευχέρεια του καθενός να διαλέξει τι θα παίξει. Μεγάλο πράγμα η χημεία στο στοίχημα, ίσως το σημαντικότερο όλων. Τι να το κάνεις αν μαντεύεις 10 σημεία από τα 12 και τα παίξεις με τέτοιον τρόπο, που στο τέλος δεν θα έχεις επιστροφές.

 

Υ.Γ. Να θυμίσω πως θα υπάρχει εξτρά στήλη μόνο για Darts, που θα τρέχει από σήμερα μέχρι και τον τελικό. Εκεί θα βρείτε επιλογές, σχεδόν καθημερινά αλλά και μακροχρόνια στοιχήματα.

 

Νέα στήλη την Παρασκευή. Καλή τύχη να έχουμε!

Το παιχνίδι μου

Μονά/Δυάδα

 

15/12 – 20:0 – Βέχεν – Λούμπεκ : 2ft(5,50) επί 11 μονάδες

16/12 – 19:30 – Φορτούνα Ντίσελντορφ – Όσναμπρουκ : 2ft(4,00) επί 11 μονάδες

 

Στη δυάδα απόδοσης (22) επί 3 μονάδες

 

Δυάδα

 

15/12 – 19:30 – Άιντραχτ – Γκλάντμπαχ : 1ft(2,82)

15/12 – 19:30 – Ανόβερο – Μπόχουμ : 2ft(2,82)

Στη δυάδα απόδοσης (7,59) επί 13,49 μονάδες

 

Trixie (2-3 σύστημα)

 

16/12 – 21:30 – Χόφενχαϊμ – Λειψία : g/g 1ου ημιχρόνου (3,50)

16/12 – 19:30 – Βούρτσμπουργκ – Σανκτ Πάουλι : g/g 1ου ημιχρόνου (4,00)

16/12 – 20:00 – Μπάγερν ΙΙ – Ντούισμπουργκ : g/g 1ου ημιχρόνου (3,75)

 

Στις δυάδες από 9 μονάδες (27)

 

Στην τριάδα από 3 μονάδες

 

Σύνολο 30 μονάδες

 

Μονά/Δυάδα

 

15/12 – 21:30 – Χέρτα – Μάινς : 2ht/1ft(22,00) επί 4 μονάδες

15/12 – 19:30 – Γκρόιτερ Φιρτ – Ντάρμστατ : 2ht/1ft(21,00) επί 4 μονάδες

 

Στη δυάδα απόδοσης (462) επί 4 μονάδες

 

Σύνολο 12 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

 

Προηγούμενο υπόλοιπο: 1.545 μονάδες

 

Επιστροφές από 12/12: 535,49 μονάδες

 

Νέο υπόλοιπο: 2.080,49 μονάδες

 

Ανοιχτά bet 15/12: 80,49 μονάδες

 

Νέο υπόλοιπο: 2.000 μονάδες

 

Στο BetMarket.gr θα βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ημέρας. Πατήστε εδώ για να δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους tipsters μας.