Το κίνητρο μετράει περισσότερο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καλημέρα φίλοι μου. Αρκετά κακή ημέρα η χθεσινή, αφού από τις προτάσεις μας επαληθεύτηκαν μόνο τα συνολικά εύστοχα τρίποντα του αγώνα Χίμκι – Φενέρμπαχτσε. Ωστόσο, η ατυχία μας χτύπησε και πάλι την πόρτα, αφού για 1 πόντο, η κάβα θα ήταν στο συν.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα αν και ήλεγχε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δεύτερο και λίγο έλειψε να ηττηθεί από τον Ολυμπιακό. Πήρε την νίκη με 76-74 (Χάνει βολή ο Μίροτιτς στα 6 δεύτερα) και εμείς για μισό πόντο χάσαμε τον combo μας.

 

Η Αρμάνι Μιλάνο, με σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε την Ζενίτ με 82-76 και αγκάλιασε την πρόκρισή της στην οκτάδα. Εκτός του γεγονότος ότι στο πρώτο ημίχρονο η Ζενίτ έκανε… πλάκα κατάφερε να ηττηθεί και με 6 πόντους διαφορά, μη μπορώντας να κρατήσει το συν 5,5. Με πρόχειρους υπολογισμούς, σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ο ένας πόντους μας στέρησε 150 μονάδες.

Προγνωστικά αγώνων Ευρωλίγκας: Τελευταίο χαρτί της Βαλένθια στο ΟΑΚΑ!

29/1 21:00, Παναθηναϊκός – Βαλένθια

 

Σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την Βαλένθια. Βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει μόνο για τις «νυχτερίδες», οι οποίες προέρχονται από δύο ήττες σε τρία παιχνίδια και σε περίπτωση τρίτης ήττας νομίζω θα χαιρετήσουν την οκτάδα. Από την άλλη, οι «πράσινοι» δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον βαθμολογικά. Ωστόσο και στην Μαδρίτη το πάλεψαν το ματς.

 

Η Βαλένθια, είναι πιο ποιοτική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει αμφίβολους τους Σαντ Ρος, Παπαγιάννη και Παπαπέτρου, με τις πληροφορίες να λένε ότι μάλλον ένας από τους τρεις θα αγωνιστεί. Από την άλλη, για τους Ισπανούς, ο Ντούμπλιεβιτς επέστρεψε.

 

Το διπλό της Βαλένθια στο 1,71 είναι καλή επιλογή. Το κίνητρο παίζει τον ρόλο του. Όπως προείπα, θα είναι η τελευταία ευκαιρία της Βαλένθια και θεωρώ ότι μπορεί να την αρπάξει.

Όσον αφορά τα ειδικά παικτών, έχω κρατήσει αυτό του Λουίς Λαμπειρί. Ο Γάλλος φόργουορντ/σέντερ τα πηγαίνει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα. Η απουσία κομβικών ψηλών για το «τριφύλλι» και με το γεγονός πως ο Λαμπεϊρί έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του με οδηγεί στο over 8,5 πόντους.

29/1 19:00, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου

 

Σημαντικό παιχνίδι για την μάχη της οκτάδας δίνουν ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάγερν Μονάχου. Οι Ρώσοι, θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Μπάγερν παλεύει για να διατηρηθεί στην πρώτη οκτάδα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχει αρκετά σημαντικά εσωτερικά προβλήματα με τον Μάικ Τζέιμς να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν αγωνίστηκε τα αναμενόμενα (σε λεπτά συμμετοχής) κόντρα στην Άλμπα. Δεν ξέρω πραγματικά τι έχει συμβεί.

 

Στα καθαρά αγωνιστικά, δεν θα πάω καθόλου σε σημείο. Αυτό που μου αρέσει και έχει και μεγάλη απόδοση είναι το over 16,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα. Έχουν υπεροπλία στους «ψηλούς» και θεωρώ ότι θα υπάρχει εξουδετέρωση. Θα βγουν αρκετές μπάλες στην περιφέρεια και μπορεί να υπερκαλυφθεί το line μας.

29/1 22:00, Μπασκόνια – Ζαλγκίρις Κάουνας

 

Η Μπασκόνια, αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις Κάουνας στην Ισπανία και θέλει την νίκη για να διατηρήσει κάποιες ελπίδες πρόκρισης στην οκτάδα. Οι Βάσκοι, προέρχονται από 4 συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα. Το τρένο δείχνει να έχει χαθεί. Από την άλλη, η Ζαλγκίρις συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 13-9. Δεν εντυπωσιάζει, ωστόσο παίρνει αποτελέσματα.

 

Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων τον τελευταίο μήνα, μου κάνει τρομερή εντύπωση πως δίνονται φαβορί οι Ισπανοί. Το διπλό στο 2,30 έχει μεγάλη αξία. Οι Λιθουανοί παίζουν σκληρά και αν κόψουν το επιθετικό transition των Βάσκων έχουν πολλές πολλές ελπίδες για νίκη. Οι Λιθουανοί έχουν το μομέντουμ και την ψυχολογία με το μέρος τους. Μένει να δούμε αν θα το βγάλουν και στο παρκέ.

29/1 21:45, Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν

 

Στο πιο αδιάφορο παιχνίδι της αποψινής ημέρας από βαθμολογικής άποψης, ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Βιλερμπάν στην Σερβία. Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν κάποιο ενδιαφέρον και πλέον τα ματς τους είναι γοήτρου. Με την επιστροφή του Λόιντ, ο Ερυθρός Αστέρας δυναμώνει ξανά. Στην έδρα του είναι αρκετά καλός. Οι Γάλλοι, παλεύουν τα ματς.

 

Όσο δεν πάει. Ωστόσο έχω την αίσθηση ότι οι Σέρβοι μπορούν να κερδίσουν με περισσότερους από 2 πόντους. Έχουν την ποιότητα και το ταλέντο.

Από την άλλη, η Βιλερμπάν δεν έχει σταθερή απόδοση. Είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Η απόδοση της, αλλάζει όχι μόνο από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά και σε δεκάλεπτο από δεκάλεπτο. Δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Θα προτιμήσω τον άσσο με 2,5 πόντους χάντικαπ για τον Ερυθρό Αστέρα.

 

       Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Άλμπα Βερολίνου φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης στις 21:00

Το παιχνίδι μου

29/1 21:00, Παναθηναϊκός – Βαλένθια 2 1,71 με 40 μονάδες

 

29/1 21:00, Παναθηναϊκός – Βαλένθια Λαμπεϊρί over 8,5 πόντους 1,87 με 20 μονάδες

 

29/1 22:00, Μπασκόνια – Ζαλγκίρις Κάουνας 2 2,27 με 15 μονάδες

 

29/1 19:00, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου over 16,5 εύστοχα τρίποντα 1,95 με 35 μονάδες

 

Δυάδα

 

29/1 22:00, Μπασκόνια – Ζαλγκίρις Κάουνας  2 συν 5,5 1,70

 

29/1 21:45, Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν 1 -2,5 1,70

 

Στην δυάδα απόδοσης 2,90 25 μονάδες και από 15 μονάδες το καθένα μόνο του

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Stoiximan, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.