Πάμε Στοίχημα: Κύπελλο για ειδικά στοιχήματα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Διπλά παιχνίδια για τη φάση των «8» στο Κύπελλο Ελλάδος, που φέτος έχει τη συμμετοχή μόνο των ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Οι ρεβάνς έχουν οριστεί για τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.

Σημαντικό για τους παίκτες του στοιχήματος πως οι αγώνες θα έχουν κανονικά χρήση VAR, κάτι που ως γνωστόν αυξάνει τις πιθανότητες για πέναλτι και φέρνει μεγαλύτερους χρόνους καθυστερήσεων

Τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος 10 & 11 Φεβρουαρίου

AEK-Bόλος: Μήνας του μέλιτος ήταν και πάει. Η ΑΕΚ μετά τα θετικά αποτελέσματα των πρώτων εβδομάδων του Χιμένεθ επέστρεψε στη μετριότητα. Και την εσωστρέφεια. Μία νίκη στα πέντε τελευταία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, 0-2 από τον Αρη την Κυριακή στο τελευταίο. Της πλάκας το 1.25 στον άσο με αυτή την εικόνα. Αρνητικό σερί τρέχει και ο Βόλος με 0-2-2 στο πρόσφατο καρέ και μόλις ένα γκολ ενεργητικό στο διάστημα αυτό. Δεν εμπνέει για κάποια κόντρα.  Στην πλευρά των ειδικών στοιχημάτων, δεν περιμένουμε ένα ματς ιδιαίτερα υψηλής έντασης, με το under 5,5 κάρτες να βρίσκεται στο 1.97 στη Novibet.

ΠΑΟΚ-Λαμία: Μετά τα 5 στον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ ήθελε ανάλογη εμφάνιση με τον Απόλλωνα για να χτίσει ένα θετικό μομέντουμ. Αντ’αυτού ήρθε εντός έδρας γκέλα, με το 2-2 να ξεσηκώνει κουβέντα για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Γκαρσία. Το Κύπελλο σίγουρα αποτελεί πρώτο στόχο για τον ΠΑΟΚ, αλλά τιμές του 1,10 δεν έχουν την παραμικρή αξία. Ειδικά όταν η Λαμία πέρασε χωρίς αγώνες την προηγούμενη φάση (άρα χωρίς αγωνιστική επιβάρυνση) και δεν έπαιξε ούτε το Σαββατοκύριακο, εξαιτίας της ιστορίας με τη Λάρισα. Με δεδομένες τις αμυντικές αδυναμίες του ΠΑΟΚ αλλά και το επιθετικό παιχνίδι του Γκαρσία μπορεί να δει κάποιος προς ακόμη ένα εντός έδρας over 3,5 στο 2,40 της Bwin. Στα ειδικά στοιχήματα, ο νιόφερτος σταρ Καγκάβα για anytime σκόρερ.

Ολυμπιακός-Αρης: Ζευγάρι για το οποίο ακούγονται πολλά τα τελευταία χρόνια, σχετικά με τις καλές σχέσεις που διατηρεί η διοίκηση Μαρινάκη με εκείνη του Καρυπίδη. Ισως από εκεί εμπνεύστηκε ο Stoiximan που έβγαλε ειδικά στοιχήματα και για τα 5 φετινά τους παιχνίδια! Με το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κερδίσει και τα πέντε παιχνίδια απέναντι στον Αρη στο υπόλοιπο της σεζόν να βρίσκεται στο 10.00!  Βοηθάει η πρόσφατη παράδοση, καθώς ο Ολυμπιακός κέρδισε τα οκτώ τελευταία παιχνίδια απέναντι στους Κίτρινους. Τα επτά πιο πρόσφατα με over και g/g. Οι φιλοξενούμενοι καλούνται να διαχειριστούν και τις ιδιαίτερα σημαντικές απουσίες των Χαβιέ Ματίγια και Ματέο Γκαρσία στη μεσαία τους γραμμή. Στην ενδεκάδα του Ολυμπιακούς αναμένεται να βρεθεί ο Κένι Λαλά, έχει νόημα να ψάξει κάποιος το ενδεχόμενο να μοιράσει μια ασίστ σε απόδοση 5.00 στον Stoiximan.gr ο Γάλλος, τομέας που κάνει εξαιρετική δουλειά!

Γιάννενα-Παναθηναϊκός: Η μοναδική από τις τέσσερις αναμετρήσεις που δεν έχει φαβορί σε τιμές κάτω του 2.00. Ξεπέρασε το ντεφορμάρισμα ο ΠΑΣ, που μετά το διπλό στο Περιστέρι για την προηγούμενη φάση, συνέχισε με νίκη και τη Δευτέρα στο Αγρίνιο. Δύο 90λεπτα που τον βάζουν σε μειονεκτική θέση για το συγκεκριμένο. Αφενός γιατί ο Παναθηναϊκός είχε 48 ώρες λιγότερης ξεκούρασης, αφετέρου γιατί οι «πράσινοι» δεν είχαν Κύπελλο το περασμένο μεσοβδόμαδο.  Από την πλευρά του Παναθηναϊκού τα αρνητικά για ένα ποντάρισμα πάνω του είναι η ρεβάνς της Λεωφόρου αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, που ίσως τραβήξει την προσοχή. Στο 3,80 για anytime ο Ενμπαγκοτό στο Pamestoixima.gr, που έδειξε ιδιαίτερα κεφάτος στο ντεμπούτο του με τους πράσινους.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Betshop, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.