ΠΡΟΣΟΧΗ: Χαμός στο Facebook με τον νέο ιό που στέλνει μηνύματα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες στο Facebook, καθώς εδώ και μερικές μέρες ένας νέος επικίνδυνος ιός έχει κατακλύσει τα προφίλ πολλών χρηστών


Από τους φίλους μας φθάνει ένα μήνυμα, το οποίο γράφει ότι κάποιος ανεβάζει φωτογραφίες ή βίντεο και περιέχει ένα συνημμένο αρχείο (σε μορφή .rar ή .zip συνήθως).

Προσοχή να μην ανοίγετε αυτά τα αρχεία, καθώς παραμένει άγνωστο τι κακόβουλο λογισμικό περιέχουν. 

Όταν κάποιος ανοίγει το μήνυμα και κλικάρει στον σύνδεσμο, αυτόματα αυτό αποστέλλεται στους φίλους του.

Σε περίπτωση που έχετε δεχθεί κάποιο παρόμοιο μήνυμα, αποσυνδεθείτε από το διαδίκτυο (απενεργοποιώντας πχ. το wifi), και διαγράψτε στη συνέχεια τη συνομιλία με το κακόβουλο μήνυμα.

Eπίσης συνίσταται να έχετε πάντα ενεργοποιημένο και ενημερωμένο το πρόγραμμα antivirus του υπολογιστή σας, καθώς να έχετε κατεβάσει  τις τελευταίες ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK