Κοριτσάκι χρειάστηκε μεταμόσχευση δέρματος από έκρηξη κινητού!


Φρικιαστικά εγκαύματα στο πόδι ενός 7 ετών κοριτσιού από το Καζακστάν προκάλεσε η έκρηξη smartphone που είχε στην τσέπη της.


Η μικρή Ariana Aitzhan έπαιζε στον κήπο του σπιτιού της, όταν οι γονείς της άκουσαν ξαφνικά τις κραυγές της και σπεύδοντας στο σημείο, συνειδητοποίησαν έντρομοι πως το κινητό είχε εκραγεί μέσα στο παντελόνι της!

Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση δέρματος.

«Όταν το κινητό εξερράγη ούρλιαζε για βοήθεια. Ένας γείτονας που ήταν κοντά της τής έβγαλε το τζιν και είπε ότι μαζί με αυτό ξεκόλλησε και δέρμα. Το έγκαυμα ήταν τρομακτικό, φάνηκε το κόκαλο», περιέγραψε ο πατέρας της Ariana, ενώ η μητέρα της πρόσθεσε: «Είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ, όπως και όλοι μας. Πλέον όχι μόνο φοβάται να χρησιμοποιήσει smartphones, αλλά δεν μπορεί να αντέξει να δει έστω ένα που χρησιμοποιείται».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η εταιρία που θεωρείται παγκόσμιος κολοσσός στο χώρο προσφέρθηκε να πληρώσει όλους τους ιατρικούς λογαριασμούς, αλλά και την πλαστική επέμβαση του κοριτσιού, ωστόσο ο πατέρας της αρνήθηκε να απαντήσει, φοβούμενος ότι αυτή είναι μια προσπάθεια για να σωπάσει και να μη μαθευτεί η τρομακτική ιστορία της κόρης του.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK