Διάσημη χήρα βρήκε το… αγνοούμενο Boeing!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν είναι η Γιόκο Όνο…

 Η Κόρτνεϊ Λαβ, χήρα του κιθαρίστα και τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος Nirvana, Κερτ Κομπέιν πιστεύει ότι μάλλον βρήκε το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών που 11 μέρες τώρα ολόκληρος ο πλανήτης ψάχνει.

«Δεν είμαι ειδικός, αλλά αυτό μοιάζει με ένα αεροπλάνο και μία πετρελαιοκηλίδα. Οι προσευχές μας συντροφεύουν τις οικογένειες των επιβατών της πτήσης ΜΗ370 και [η φωτογραφία αυτή] είναι ένα μίλι μακριά από το Πουλάου Περάκ, όπου το εντόπισαν για τελευταία φορά 5°39’08.5″N 98°50’38.0″E. Αλλά, πάλι, τι ξέρω εγώ;» έγραψε η… μάλλον περίεργη και αποτυχημένη τραγουδίστρια στο facebook και στο twitter.

Η Λαβ που δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απασχολήσει τη δικαιοσύνη με τις καταχρήσεις της στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά, βρήκε τη φωτογραφία από το tomnod.com, μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους επισκέπτες να εντοπίζουν αντικείμενα ή ανθρώπους από εικόνες από δορυφόρο.

Η ίδια δείχνει με τα κόκκινα βελάκια που έχει βάλει πάνω στην εικόνα ίχνη από πετρέλαιο και ένα σχήμα αεροπλάνου που υποτίθεται πως φαίνεται κάτω από το νερό.

Κανένα σχόλιο…

Κάποιοι ειδικοί μπήκαν στον… κόπο να ερευνήσουν τα λεγόμενά της αλλά εις μάτην αφού όπως τόνισαν τίποτα στη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν υποδηλώνει την ύπαρξη ενός αεροσκάφους.