Αποκλειστικό: Τελειώνει η πανδημία… Ξεκινά ο Πόλεμος στην Ουκρανία με εντολή Πούτιν!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δυστυχώς οι πληροφορίες του Piraeus Press κάνουν λόγο για αδυναμία σύγκλισης όλων των μερών και για ραγδαίες εξελίξεις το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Ουκρανία.

Μπορεί το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού να είναι ορατό, όμως η «πανδημία» του πολέμου που κατατρώει αιώνες την ανθρωπότητα, φαίνεται πως μας ξαναχτυπά την πόρτα!

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο Ρώσος Πρόεδρος είναι έτοιμος να «πατήσει» το κουμπί στην Ουκρανία!

Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα ο Πόλεμος στην Ουκρανία πρέπει να θεωρείται δεδομένος και μάλιστα πολύ σύντομα!

Δεδομένα που δε φαίνεται να αλλάζουν…

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι έτοιμος να κηρύξει τον πόλεμο στην Ουκρανία με στόχο να κάνει επίδειξη δύναμης, να ελέγξει αντιδράσεις από ΗΠΑ, ΕΕ και συμμάχους, αλλά και να παρουσιάσει την αναγεννημένη υπερδύναμη Ρωσία, καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι δυτικοί σύμμαχοι δε θα μπουν δυναμικά στο «παιχνίδι» τουλάχιστον τις πρώτες μέρες των συγκρούσεων!

Αυτό θα εξαρτηθεί από το αν ο Ρώσος Πρόεδρος βάλει ένα φρένο από μόνος τους!

Σε άλλη περίπτωση, μιλάμε για πολύ άσχημες ιστορικές εξελίξεις, που θα πλήξουν την παγκόσμια σταθερότητα.

Ευχή όλων παραμένει η αποσόβηση της έναρξης μιας εμπόλεμης ζώνης στην Ουκρανία, κάτι που επαναλαμβάνουμε ότι μοιάζει αναπόφευκτο με τα μέχρι σήμερα δεδομένα!

Η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην Ανατολική Ευρώπη, το ίδιο και η Ελλάδα, που παρακολουθεί στενά και τις κινήσεις της Τουρκίας, η οποία δεν αποκλείεται να επιχειρήσει προβοκάτσιες σε ένα τέτοιο τεταμένο κλίμα.