Συνεχάρη δημόσια το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά η Μίνα Γκάγκα – Δείτε γιατί


Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Αν. Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα συνεχάρη δημόσια το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά και την Οφθαλμολογική Κλινική συγκεκριμένα, για το τριπλό ρεκόρ που έχει επιτύχει!

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της κ. Γκάγκα και δείτε ποιο είναι το τριπλό ρεκόρ της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά:

«Τα καλά νέα

Η Οφθαλμολογική Κλινική στο Τζάνειο κατέχει τριπλό ρεκόρ στο νοσοκομείο: Τα περισσότερα χειρουργεία, τα περισσότερα τακτικά πρωινά ραντεβού και τα περισσότερα απογευματινά ιατρεία!

Οι τρεις οφθαλμίατροι της Κλινικής, Παναγιώτης Μηνακάκης, Αριστείδης Αθανασιάδης και Γιώργος Βαμβακάρης, μαζί με τους 6 ειδικευόμενους, πραγματοποιούν κάθε χρόνο πάνω από τις 4.000 επεμβάσεις, όπως επεμβάσεις πρόσθιου ημιμορίου του οφθαλμού, πλαστικές οφθαλμού και βλεφάρων, ενδοϋαλοειδικές εγχύσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων καθώς και θεραπείες με yag και argon laser.

Οι ασθενείς μιλούν για το ήθος και την προσήνεια όλων των στελεχών της Κλινικής.

Η Κλινική – όπως και ολόκληρο το νοσοκομείο – εφημερεύει ανά τέσσερις ημέρες, καλύπτοντας μια πολύ μεγάλη περιοχή, η οποία περιλαμβάνει και βιομηχανική – ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Αυτό σημαίνει ότι το οφθαλμολογικό τραύμα δεν είναι κάτι σπάνιο στις εφημερίες.

«Οι Πειραιώτες δεν φεύγουν από την περιοχή τους για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια. Είμαστε εδώ για όλους, με αυταπάρνηση και με όσα μέσα διαθέτουμε. Δεν λέμε όχι σε κανέναν, προσπαθούμε να βρίσκουμε χρόνο για όλους, με ή χωρίς ραντεβού», αναφέρει ο Επιμελητής Α’ οφθαλμίατρος Αριστείδης Αθανασιάδης, που είναι «γέννημα – θρέμμα» του Τζανείου, αφού εδώ ολοκλήρωσε την ειδικότητά του.

Η Κλινική διαθέτει πλήρες Τμήμα Βυθού και Γλαυκώματος, ενώ διενεργεί όλες τις σύγχρονες εξετάσεις (OCT και αγγειογραφία OCT).»