Τρομακτικό. Έπεφτε το ελικόπτερο που επέβαινε και κατέγραψε την πτήση του τρόμου. – video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας φοιτητής όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλους 8 τουρίστες έπεσε σε δύσβατη περιοχή στο Κιργιστάν.

Ο φοιτητής κατέγραψε σε βίντεο όλη την πτήση που πραγματοποίησε το ελικόπτερο, το οποίο κατέληξε πάνω στα βράχια στο βουνό Καν Τενγκρί καθώς ο πιλότος δεν κατάφερε να το προσγειώσει.

Το περιστατικό συνέβη στον Ιούλιο του 2018 και ευτυχώς ο φοιτητής αλλά και τα υπόλοιπα άτομα που επέβαιναν στο ελικόπτερο δεν έχασαν τη ζωή τους, όμως τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκε σοβαρά, με μια 37χρονη γυναίκα από την Πολωνία να μένει παράλυτη από τη μέση και κάτω.

Ο 22χρονος φοιτητής σε δηλώσεις του στη Daily Mail μίλησε για τις σκηνές τρόμου και φόβου που έζησε όταν άρχισε να πέφτει το ελικόπτερο και κυρίως για τη στιγμή που κατάλαβε πως είναι ζωντανός, αλλά γεμάτος κηροζίνη και δεν μπορούσε να κουνηθεί και να απομακρυνθεί από το σημείο καθώς είχε πέσει πάνω του ένας τραυματισμένος επιβάτης.

“Ο πανικός μου έγινε μεγαλύτερος όταν κατάλαβα πως είμαι λουσμένος με κηροζίνη. Με κατέλαβε τρόμος για φοβήθηκα πως θα καώ ζωντανός, όμως αυτός ο φόβος αντί να με καταβάλλει με έκανε να παλεύω όλο και περισσότερο για να σωθώ”.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν εννιά τουρίστες ( 2 Γερμανοί, 4 Πολωνοί και 3 Ιάπωνες), το τετραμελές πλήρωμα, ένας ξεναγός και ένας γιατρός.

Πηγή: Daily Mail