Προσποιήθηκε το νεκρό για να αποφύγει τον γάμο!


Αν δεν θες να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας, μπορείς να φτάσεις στα άκρα και να προσποιηθείς ακόμα και τον πεθαμένο για να συνεχίσεις να ζεις ελεύθερος…

Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκε ο νεαρός Βρετανός Τάκερ Μπλάντφορντ, ο οποίος ωστόσο πιάστηκε στα πράσα.

Ο Μπλάντφορντ εργαζόταν τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ, ενώ σε αυτό το διάστημα, η 23χρονη σύντροφός του Άλεξ Λάντσεστερ προετοιμάζε τον γάμο τους στη Βρετανία.

Πιεσμένος γαρ, ο Μπλάντφορντ έψαχνε τρόπο να ακυρώσει την τελετή και εφήυρε έναν. «Καλησπέρα Άλεξ. Ξέρω ότι δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να πω κάτι τέτοιο. Ο Τάκερ είναι νεκρός. Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο», ακούστηκε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Η Άλεξ, η οποία έμεινε… κάγκελο, υποτίθεται ότι μόλις είχε συνομιλήσει με τον μέλλοντα πεθερό της. Όταν συνήλθε από το σοκ, επιχείρησε να τηλεφωνήσει στους γονείς του πρώην φίλου της για να τους συλλυπηθεί. Τότε ήταν που έμαθε από τη μητέρα του Τάκερ, ότι ο φίλος της ζούσε και βασίλευε.

«Δεν ήθελε να με παντρευτεί. Και θεώρησε σκόπιμο να οργανώσει μια τέτοια μακάβρια απάτη. Δεν πρόκειται να εμπιστευθώ ξανά άνδρα. Ήμουν ερωτευμένη, αφελής και πιάστηκα κορόιδο» παραδέχθηκε η νεαρή κοπέλα, η οποία εκτός απροόπτου θα βγάλει το λάδι στον επόμενο.