Το «χέρι-καρχαρίας» σπάει ρεκόρ στο Tik Tok: Η τραγική ιστορία της Κέμπ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η περιπέτεια υγείας της, που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή, ξεκίνησε την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονο πόνο στα νεφρά.

Συγκλονίζει η ιστορία μίας Βρετανίδας, η οποία μπήκε στο χειρουργείο για πέτρα στα νεφρά και παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

«Δεν είχα ιδέα ότι το χέρι μου θα έμοιαζε με κεφάλι καρχαρία, παρά μόνο όταν απελευθερώθηκε από την κοιλιά μου», είπε η Σάντι Κεμπ στη Mirror για το ιδιαίτερο σχήμα που έχει το ένα από τα δύο άνω άκρα της.

Ο λόγος που το χέρι της έχει αυτή τη μορφή είναι επειδή οι γιατροί το έραψαν μέσα στο στομάχι της για να καταπολεμήσουν μια επιθετική μόλυνση.

Το βίντεο που τράβηξε η Κεμπ στο οποίο και δείχνει το χέρι της, έχει φτάσει να μετρά πάνω από 75 εκατομμύρια προβολές στο Tik Tok.

Είχε πέτρα στα νεφρά, αλλά παραλίγο να χάσει τη ζωή της

Η περιπέτεια υγείας της, που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή, ξεκίνησε την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονο πόνο στα νεφρά.

Οι γιατροί διέγνωσαν πέτρα στα νεφρά και τη μετέφεραν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών για να την αφαιρέσουν. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της επέμβασης, η 34χρονη μητέρα έπαθε σηψαιμία μια απειλητική νόσος που εμφανίζεται όταν το σώμα προσπαθεί να καταπολεμήσει μια μόλυνση και καταλήγει να επιτίθεται και να καταστρέφει δικούς του ιστούς.

Η σηψαιμία μάλιστα  αποτελεί την κύρια αιτία θανάτου στα νοσοκομεία.

Μπήκε σε κώμα – Το χέρι της… ράφτηκε στην κοιλιά της

Προκειμένου να σώσουν τη ζωή της, οι γιατροί έβαλαν την Κεμπ σε κώμα για 11 ημέρες και κατέληξαν να ακρωτηριάσουν όλα τα δάχτυλα στο αριστερό της χέρι, ανέφερε το Peterborough Today.

Στη συνέχεια, έραψαν το χέρι της μέσα σε μια «θήκη» στην κοιλιά της για να διατηρήσουν την κυκλοφορία του αίματος, κάτι που η Κεμπ λέει ότι είχε ως αποτέλεσμα να γίνει σαν κεφάλι καρχαρία από κινούμενο σχέδιο.

Πρέπει να την ακρωτηριάσουν και το άλλο χέρι

Πάντως, παρόλο που κατάφερε να γίνει το απόλυτο viral, κυρίως λόγω του αυτοσαρκασμού της, δυστυχώς δεν έχει ξεφύγει ακόμη τον κίνδυνο καθώς οι γιατροί φέρεται να πρέπει να της ακρωτηριάσουν και το άλλο χέρι καθώς επίσης τα δύο της πόδια κάτω από το γόνατο, ανέφερε η Peterborough Today.