ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΔΡΑΣ: Καθαρό φαβορί ο Κώστας Αναστόπουλος (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Δυναμικό come back από τον πρώην Δήμαρχο Ύδρας Κώστα Αναστόπουλο

- Προεκλογικές συγκεντρώσεις νίκης σε Πειραιά και Ύδρα

- Ο κ. Αναστόπουλος αναμένεται να είναι ο νικητής των Εκλογών στην Ύδρα

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Με αέρα νικητή, όπως όλα δείχνουν, μιας και είναι το απόλυτο φαβορί, ο επιτυχημένος και για 16 χρόνια Δήμαρχος Ύδρας Κώστας Αναστόπουλος, διεκδικεί ξανά το Δήμο της Ύδρας.

Οι πολίτες της Ύδρας, με έκδηλη την αγάπη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, έδωσαν δυναμικό παρών, τόσο στην ομιλία του στον Πειραιά, την προηγούμενη Κυριακή, όσο και την Τετάρτη στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Συνδυασμού Νέοι Ορίζοντες για την Ύδρα, στον οποίο ηγείται ο καταξιωμένος πολιτικός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο κ. Αναστόπουλος είναι ξεκάθαρα το απόλυτο φαβορί, αφού ο κόσμος γυρνά την πλάτη στον απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Κουκουδάκη, γεγονός που έχει θορυβίσει τον ίδιο και το επιτελείο του.

Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι σε κάθε συνομιλία του ο κ. Κουκουδάκης ζητά να μην ψηφίσουν οι Υδραίοι τον κ. Αναστόπουλο.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι ο μοναδικός Βουλευτής της ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων, Κώστας Κατσαφάδος, στηρίζει ανοιχτά τον Κώστα Αναστόπουλο, στου οποίου την εκδήλωση παραβρέθηκε, «αδειάζοντας» τον επί χρόνια πολιτικό του φίλο Γιώργο Κουκουδάκη.

Όμως, όλα δείχνουν, ότι στο δεύτερο γύρο η Ύδρα θα γυρίσει σελίδα!