Επίσκεψη του Παναγιώτη Χατζηπέρου στις Σπέτσες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τις Σπέτσες επισκέφθηκε το περασμένο τριήμερο  ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Ο ίδιος επιθεώρησε το Ιατρείο και τον Παιδικό Σταθμό του νησιού όπου διαπίστωσε προβλήματα στο κτίριο τα οποία χρήζουν άμεσης επισκευής.

Παράλληλα, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών και συζήτησαν τα προβλήματα και τα αναπτυξιακά σχέδια του Ιδρύματος.

Το απόγευμα του Σαββάτου συμμετείχε σε λαϊκή συνέλευση στο Δημαρχείο, μαζί με τον Δήμαρχο , το Δημοτικό Συμβούλιο, φορείς και πολλούς κατοίκους του νησιού. Έγινε αμφίδρομη ενημέρωση, με έμφαση στο έργο του βιολογικού καθαρισμού που πρόκειται να ξεκινήσει, στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων (όπου η αποκατάσταση του ΧΑΔΑ είναι σε εξέλιξη), στα αναπτυξιακά έργα και στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού. Το θέμα που απασχόλησε ιδιαίτερα τη συνάντηση ήταν η κατάσταση του ιατρείου , η στελέχωση του και η έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου. Επίσης συζητήθηκαν και τα προβλήματα της παιδείας λόγω των υφιστάμενων ελλείψεων.

Την Κυριακή ο κ. Χατζηπέρος παρευρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο/τρισάγιο των ευεργετών Σωτηρίου Αναργύρου και Μαρίνου Κοργιαλένειου. Στη συγκέντρωση που έγινε στο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο» διαβεβαίωσε την εκτελεστική επιτροπή της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών και τους συγκεντρωμένους κατοίκους ότι η Περιφερειακή Ενότητα θα είναι αρωγός στο Ίδρυμα το οποίο κάποτε αποτελούσε κόσμημα του νησιού και τώρα χρήζει άμεσης βοήθειας.