«Ξεκατινιάζονται» δημόσια οι δυο υποψήφιοι Δήμαρχοι Σαλαμίνας… με «λάφυρο» το χρίσμα της ΝΔ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το νησί της Σαλαμίνας είναι «μπλε» και ενδεχόμενη στήριξη της ΝΔ σε έναν υποψήφιο θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα των Εκλογών

Το PP είχε αποκαλύψει σε ανύποπτο χρόνο, πολύ πριν ανακοινώσει η Βάσω Μπόγρη την υποψηφιότητά της για το Δήμο Σαλαμίνας, ότι «είναι στα μαχαίρια» με τον Δήμαρχο Παναγόπουλο!

Η επιβεβαίωση βέβαια ήρθε λίγο καιρό μετά, όταν πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα η παραίτησή της από την Αντιπεριφέρεια Νήσων, για την οποία κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε ως σκαλοπάτι προκειμένου να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της Σαλαμίνας.

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές όμως η κατάσταση ξεφεύγει και πλέον το «ξεκατίνιασμα» των δυο υποψηφίων Δημάρχων Σαλαμίνας γίνεται δημόσιο και λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις!

Μάλιστα επιχειρούν και οι δυο να εμπλέξουν την Κυβερνητική παράταξη στα μικροπολιτικά τους συμφέροντα, προκειμένου να κερδίσουν περισσότερους ψηφοφόρους από τη μεγάλη εκλογική δεξαμενή της ΝΔ που υπάρχει στη Σαλαμίνα!

Η Πειραιώς όμως που έχει απόλυτη γνώση του προεκλογικού επιπέδου και των γραφικών καταστάσεων που διαδραματίζονται στο νησί, ΔΕΝ έχει δώσει επίσημη στήριξη ούτε στον Δήμαρχο Παναγόπουλο ούτε στην εκ Πατούλη προερχόμενη Μπόγρη, ενώ βρισκόμαστε 2 μήνες πριν τις εκλογές!

Και αυτό δείχνει πολλά για την άποψη της Πειραιώς σχετικά με τις υποψηφιότητες του νησιού…

Πάρτε μια γεύση από δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας αναφερόμενος στο ζήτημα της στήριξης της ΝΔ, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά για αυτό γελοιοποίηση την υποψήφια Δήμαρχο Βάσω Μπόγρη:

«Η απελπισία και ο πανικός οδηγεί κάποιες/ους σε κινήσεις αυτο-γελοιοποίησης. Πως αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς τα… πανηγύρια ότι δήθεν “πήραμε την στήριξη” του κόμματος, μόνο και μόνο επειδή… ανέφερε δυο άσχετες λέξεις κάποιος δημοσιογράφος σε μια εφημερίδα.

Τις στηρίξεις και τα χρίσματα τα δίνουν τα κόμματα με δημόσιες ανακοινώσεις τους, κάτι που ασφαλώς δεν έχει γίνει για τη Σαλαμίνα.

Ας σεβαστούν λοιπόν κάποιες/οι τους συμπολίτες μας και να μην τους θεωρούν ούτε ανόητους που θα πιστέψουν ότι ανοησία τους πουν, ούτε άβουλους που θα ψηφίσουν στις εκλογές ότι τους υποδείξουν.

Ας σεβαστούν και τον εαυτό τους και ας πάψουν να αυτό-γελοιοποιούνται.

Δυστυχώς για μερικές/ους ο κατήφορος δεν έχει τέλος.»

Διαβάστε επίσης:

Σαλαμίνα: Φουντώνει η κόντρα Μπόγρη – Παναγόπουλου… μέσω επιστολών!