Σαλαμίνα: Η Βάσω Μπόγρη θα είναι υποψήφια Δήμαρχος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Piraeus Press από το όμορφο νησί του Σαρωνικού, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Μπόγρη, θα είναι υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2023!

Προ καιρού σε σχετικό μας δημοσίευμα, είχαμε αναφερθεί στις «παγωμένες» σχέσεις του νυν Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλου με την όμορφη Αντιπεριφερειάρχη του Γιώργου Πατούλη.

Σχέσεις οι οποίες αποκαταστάθηκαν σε ένα βαθμό - για τα μάτια του κόσμου - αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελέσουν τροχοπέδη στις εξελίξεις που τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο πίσω από την οριστική απόφαση της κ. Μπόγρη, καθώς τα άτομα του κοντινού της περιβάλλοντος ήταν «μοιρασμένα» σε σχέση με το εάν θα έπρεπε να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής ή εάν θα έπρεπε να κάνει το μεγάλο βήμα στο Δήμο Σαλαμίνας.

Παράγοντες του νησιού μεταφέρουν στο Piraeus Press ότι ήδη έχουν γίνει συζητήσεις της κ. Μπόγρη με στελέχη της ΝΔ αλλά και άλλων πολιτικών χώρων, καθώς και με πρώην αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους Σαλαμίνας.

Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να έχουμε το επόμενο χρονικό διάστημα μια άτυπη εκκίνηση πρώιμης προεκλογικής περιόδου, μιας και η καρέκλα του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου έχει αρχίσει να «τρίζει»!

Σε επόμενο ρεπορτάζ θα αναλυθούν οι λόγοι που οδηγούν την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στη διεκδίκηση του Δήμου Σαλαμίνας στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, καθώς και τους συσχετισμούς που διαμορφώνονται τόσο σε τοπικό επίπεδο νησιού όσο και στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων Αττικής.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα «πέσουν κορμιά» για το Δήμο της Σαλαμίνας!

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Σαλαμίνας – Εκλογές: Μάχη για το χρίσμα δίνουν Παναγόπουλος & Μπόγρη