Μυστική απόδραση στον Πόρο για βουλευτή που είναι ζευγάρι με πρώην υπουργό!

Οι φήμες που εδώ και λίγο καιρό τους ήθελαν ζευγάρι αποδείχθηκαν αληθινές. Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα έδρανα της Βουλής και η Realnews δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες της εντυπωσιακής βουλευτού της ΝΔ Άννα Καραμανλή και του πρώην υπουργού Ναυτιλίας, Κωστή Μουσουρούλη, από την ερωτική απόδρασή τους στον Πόρο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το ζευγάρι, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο Γιώργος Παγάνης για την Reallife, απόλαυσε θαλασσινούς μεζέδες και ούζο σε ένα από τα πιο όμορφα ταβερνάκια του Πόρου. Με καλοκαιρινή αμφίεση και διάθεση αφέθηκαν στο ζεστό χάδι του ήλιου, ενώ σε όλη τη διάρκεια του γεύματός τους έδειχναν ιδιατέρως χαλαροί. Κατά την παραμονή τους στο νησί, αποφάσισαν να κινηθούν με διακριτικότητα, ώστε να περάσουν απαρατήρητοι και να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο έρωτας των δύο πολιτικών γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες στα έδρανα της Βουλής. Αρχικά, μεταξύ τους αναπτύχθηκε μια φιλική σχέση και στη συνέχεια έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόσφατα αποφάσισαν να συζήσουν στο σπίτι της βουλευτού στα βόρεια προάστια.

Πηγή: zappit.gr