ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πόρο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμος Πόρου ενημερώνει για την ισχύ των ακόλουθων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν στον παραλιακό δρόμο της Σφαιρίας:

Με Απόφαση Δημάρχου απαγορεύεται, από την Μ.Πέμπτη έως και την Κυριακή του Πάσχα, και από ώρα 20:00 έως 00:30, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων (και δικύκλων εκτός ταξί, οχημάτων ΑΜΕΑ, βαν ξενοδοχείων και δικύκλων διανομής εστιατορίων) από κτήριο Συγγρού έως πλατεία Αγ. Ιωάννη.

Με Απόφαση Δημάρχου απαγορεύεται στο εξής η είσοδος πούλμαν στον παραλιακό δρόμο, με εξαίρεση τις περιπτώσεις βροχής ή μεταφοράς μελών Κ.Α.Π.Η. και μόνο μέχρι την προβλήτα της πρώην Αγροτικής.

Με Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου απαγορεύεται στο εξής η στάθμευση στο πάρκιγκ της δημοτικής αγοράς από ώρα 8:00 έως 20:00 και επιτρέπεται μόνο η στάση μέχρι μισή ώρα με αναμμένα αλάρμ.

Τέλος, υπενθυμίζεται η ισχύουσα απαγόρευση έλευσης και στάσης/στάθμευσης στον παραλιακό δρόμο της Σφαιρίας φορτηγών και λοιπών βαρέων οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα τροφοδοσίας καταστημάτων και πετρελαιοειδών (και για τα δεύτερα μέχρι να οριστούν σταθερές θέσεις πετρέλευσης) και μόνο για τις ώρες 6:30 – 10:00 και 15:00 – 18:00. Οι ώρες αυτές είναι και οι μόνες κατά τις οποίες επιτρέπεται η τροφοδοσία ακόμα και με μικρότερα οχήματα (σχετική σήμανση υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια έναντι του κτηρίου Συγγρού). .