Απόκριες στον Πόρο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τριήμερο αποκριάτικου ξεφαντώματος αλλά και παραδοσιακά Κούλουμα προγραμματίζει ο Δήμος Πόρου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με εκδηλώσεις για τα παιδιά, το Σάββατο (21/2) στις 10 το πρωί στο νέο λιμάνι με αγώνα με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια. Ακολούθως, στις 12 το μεσημέρι το κέντρο των εκδηλώσεων θα μεταφερθεί λίγα μέτρα πιο μακριά, στο άγαλμα της «Γοργόνας» μπροστά στο κτήριο Συγγρού, θα πραγματοποιηθεί παιδικό αποκριάτικο πάρτι.

Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 4μμ ξεκινάει στην πλατεία του Δημαρχείου το «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» .
Στις 6μμ ένα άλλο πάρτι, στην πλατεία Δημαρχείου, θα «γυρίσει» όλους τους συμμετάσχοντες, στην δεκαετία του 1970, με τους «χίπηδες», τα παντελόνια καμπάνες, τα μίνι και όλο το ντύσιμο της εποχής.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού», που θα αρχίσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 3 το μεσημέρι στην πλατεία του Δημαρχείου με γιορτή.

Την Καθαρά Δευτέρα, ο Δήμος Πόρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πόρου «Η Ποριώτισσα» και ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, προσκαλούν όλους να γιορτάσουν τα Κούλουμα, στο νέο Λιμάνι, στις 11 το πρωί και να χορέψουν με την μουσική που θα παίξει το τοπικό παραδοσιακό συγκρότημα «ΣΥΝΤΟΝΟΝ».

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στο κτήριο Συγγρού.