ΒΑΣΩ ΜΠΟΓΡΗ για ΠΑΣΧΑ 2020: «Προστατεύουμε τα νησιά μας, περιορίζουμε τις μετακινήσεις, μένουμε σπίτι»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με αφορμή την άφιξη των εορτών του Πάσχα, σε ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, προέβη σε μια λιτή αλλά άκρως περιεκτική δήλωση, που δίνει το στίγμα των προθέσεων της Περιφέρειας και στέλνει μήνυμα υπομονής, αυτοσυγκράτησης και ελπίδας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κ. Μπόγρη, και η ίδια έχει διακόψει τις μετακινήσεις της στα νησιά αρμοδιότητάς της, σεβόμενη τα αυστηρά προληπτικά μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση.
Ενώ προτρέπει το ίδιο να πράξουμε όλοι και τις Άγιες Μέρες του Πάσχα.
Διαβάστε αυτούσια τη δήλωση της κ. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη:
 

Προστατεύουμε τα πανέμορφα νησιά μας στην Αττική ώστε να κρατήσουμε μακριά τους την πανδημία. Η συνεχής θετική ανταπόκρισή μας στα μέτρα, είναι μείζονος σημασίας για το μέλλον. Οι μετακινήσεις μας πρέπει να είναι στο πλαίσιο που προσδιορίζει η Πολιτεία, ώστε να αποφευχθούν νέα κρούσματα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων μάχεται καθημερινά για να προστατεύσει από την πανδημία τους νησιώτες, αλλά και για να μην τους λείψει τίποτα. Μεριμνούμε συνεχώς για την επάρκεια του απαραίτητου υγειονομικού υλικού και των μέσων ατομικής προστασίας. Εντείνουμε τους υγειονομικούς ελέγχους.

Προσωπικά, αποφεύγω τη μετάβασή μου στα νησιά, για προληπτικούς λόγους.

Διότι, την επόμενη μέρα δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

#μένουμεσπίτι

Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη

Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής