ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νέα δωρεά στην Μητρόπολη Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Προσφορά αγάπης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

- Παρέδωσαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ επιταγή ύψους 10.000 ευρώ

Σε μια νέα δωρεά στην Μητρόπολη Πειραιά προχώρησε σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας Νίκος Γαβαλάς και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Κώστας Βερνίκος βρέθηκαν στο γραφείο του Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ στον οποίο παρέδωσαν μια επιταγή ύψους 10.000 ευρώ.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κ.κ. Σεραφείμ τόνισε:

«Σήμερα ζούμε μία αναλαμπή χαράς και αισιοδοξίας, γιατί για ακόμα μία φορά γινόμαστε αποδέκτες της αγάπης του εκλεκτού συμπολίτη μας, του εκλεκτού φίλου και συμμαχητή στον αγώνα του Πειραιά και της ζωής μας, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο αγαπητός και εκλεκτός του συνεργάτης, ο αγαπητός Νίκος, μας έφερε μία επιταγή των 10.000 ευρώ για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης Πειραιώς, των Εκπαιδευτηρίων Πειραιώς, των κατασκηνωτικών εγκαταστάσεων και του έργου που προσπαθούμε ταπεινά, αλλά δυναμικά να προσφέρουμε στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στη σύγχρονη εποχή της μεγάλης αμφισβήτησης και μεγάλης εκπτώσεως. Ευγνωμονούμε για ακόμα μία φορά τον αγαπητό μας πρόεδρο, ευχόμαστε να έχει υγεία ο ίδιος και η οικογένειά του και όλοι εσείς που συνεργάζεστε μαζί του και προσφέρετε στο λαό μας την αυτογνωσία του και την ιδιοπροσωπία που έχει τόση ανάγκη. Μέσα από τις δράσεις του Ολυμπιακού γενικότερα επιτελείται ένα έργο μιας βαθιάς και ανθρώπινης συναντίληψης.
Η προσφορά του κ. Μαρινάκη στη νεολαία του Πειραιά είναι αδιάκοπη, είναι συνεχής, είναι μοναδική. Εμείς το απολαμβάνουμε αυτό όχι μόνο με τα αθλητικά κέντρα, όχι μόνο με τις δράσεις του Ολυμπιακού και της Ακαδημίας των παιδιών, όχι μόνο με την ενίσχυση των εκπαιδευτηρίων μας τα οποία λειτουργούν με τη δική του βοήθεια, με τις κατασκηνώσεις μας, γενικότερα με κάθε τι που προάγει τον άνθρωπο και τη βαθιά του αυτογνωσία. Μέσα βέβαια και από τη δράση του Ολυμπιακού που είναι ένας αθλητικός σύλλογος πολλών ετών και ο οποίος προσφέρει διαρκώς ένα σύνθημα, ‘Ευ αγωνίζεσθαι’ παντού και πάντοτε».

οσφπ1

Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Γαβαλάς υπογράμμισε: «Χωρίς καμία αμφιβολία σε αυτούς τους δύσκολους και κρίσιμους καιρούς που παράλληλα με την υφήλιο βιώνει και η πατρίδα μας, η στήριξη του σπουδαίου έργου της πειραϊκής Εκκλησίας αποκτά μεγαλύτερη αξία. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος ο ηγέτης του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης βοηθάει έμπρακτα την Εκκλησία για να μπορεί να προσφέρει στους συμπολίτες μας. Είναι δέσμευση του κ. Μαρινάκη πως και στο μέλλον θα παραμείνει με έργα δίπλα της».