Αντώνης Βαρδής: Σήμερα η κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που αγάπησαν τα τραγούδια του και τον ίδιο θα συγκεντρωθούν σήμερα στην Παιανία για να πουν το τελευταίο αντίο στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, Αντώνη Βαρδή.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού, στην Παιανία και η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο Παιανίας, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Επιθυμία του μεγάλου μουσουργού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, ήταν να μην υπάρχουν στέφανα στην κηδεία του αλλά τα χρήματα να δοθούν στους άστεγους αλλά και στο κοινωνικό ιατρείο Ελληνικού. 


Την Πέμπτη 4/9/14 στις 11.00 π.μ. θα γίνει η ακολουθία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού, στην Παιανία. Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Παιανίας.
Εκεί θα είναι όλοι όσοι αγαπούν τον Αντώνη, όπως και ο ίδιος θα ήθελε.
Επίσης, επιθυμία του Αντώνη είναι να μην έχει στεφάνια και λουλούδια. Είχε πει: «αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη».

Προτείνουμε οι δωρεές αντί στεφάνων, να γίνουν:
1. Στους άστεγους και άπορους της περιοχής σας.
2. Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», Ο άνεργος εμπνευστής, δημιουργός και επικεφαλής αυτής της ομάδας, είναι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος 
3. Φάρμακα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού


Τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή, σύμφωνα με την οικογένειά του, ήταν να ταφεί στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο σπίτι του. Αλλά η απαιτούμενη άδεια δεν δόθηκε. 

Αναφερόμενη στο μπέρδεμα που υπήρξε χθες με την κηδεία του, η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή, επίσης μέσω της σελίδας του στο Facebook, έγραψε: 

«Δεν είχαμε ορίσει το τελευταίο αντίο για σήμερα, ήταν μια παραπληροφόρηση των ΜΜΕ. Ακόμη προσπαθούμε με τη γραφειοκρατία, ο Αντώνης μας να γυρίσει στο σπίτι του και να μείνει για πάντα στο παρεκκλήσι της οικίας του. Αλλά κανείς δεν μας δίνει χέρι βοηθείας, να εκπληρώσουμε την επιθυμία του....».



Πηγή: newsit.gr


Διαβάστε επίσης:

Το συγκινητικό "αντίο" και η μεγάλη συγνώμη της Χαρούλας Αλεξίου στον Αντώνη Βαρδή!

Το συγκινητικό μήνυμα του Ρέμου για τον Βαρδή

Αντώνης Βαρδής: Tο συγκινητικό τελευταίο αντίο της συντρόφου του!

Αυτό ήταν το ανεκπλήρωτο όνειρο του Αντώνη Βαρδή

{YouTube}{/YouTube}

{YouTube}{/YouTube}

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Βαρδής

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Βαρδή: Η κρίση πανικού και η άρνηση στον θάνατο του πατέρα του

Αναβλήθηκε η κηδεία του Αντώνη Βαρδή - Αύριο το «τελευταίο αντίο»