Ένας χρόνος Piraeus Press… και το ταξίδι συνεχίζεται!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όταν πήρα την απόφαση να επαναφέρω την για 3 συναπτά έτη απούσα ηλεκτρονική έκδοση της Piraeus Press, δεν περίμενα με τίποτα την καθολική αποδοχή που θα απολάμβανε, 1 μόλις χρόνο μετά...

Η απόφαση πάρθηκε στις αρχές του 2013, με γνώμονα την αγάπη για τον Πειραιά, την σχετικά καλή γνώση του Διαδικτύου και του ευρύτερου Πειραιά, και το κενό που διέβλεπα στην ενημέρωση των Πειραιωτών, κυρίως σε ό,τι είχε να κάνει με τοπικά ζητήματα.

Και όπως έγραψα και παραπάνω, αν και φύσει αισιόδοξος, δεν ανέμενα με τίποτα αυτήν την τόσο μεγάλη αποδοχή με την οποία αγκάλιασαν την Piraeus Press οι Πειραιώτες και οι Πειραιώτισσες, δικαιώνοντας την επιλογή της επαναλειτουργίας της πρώτης ηλεκτρονικής εφημερίδας του Πειραιά.

Και βέβαια, σε αυτόν τον ένα χρόνο καταβλήθηκε σκληρή δουλειά, καταγράφηκαν πολλά ξενύχτια και αρκετά χιλιόμετρα στους δρόμους του Πειραιά, προκειμένου να δικαιολογήσουμε επαρκώς το σλόγκαν μας... "Η Piraeus Press είναι παντού!"

Και βέβαια καθοριστικό ρόλο έπαιξε η δική σας συμμετοχή, η δική σας ενεργότατη συμμετοχή!

Η δική σας συμπαράσταση μέσα από εκατοντάδες μέιλ και μηνύματα στο Facebook, που μας γέμιζαν δύναμη στα δύσκολα!
Γι' αυτό κι ένα ευχαριστώ είναι πολύ μικρό...

Σε αυτόν τον ένα χρόνο ποτέ δεν έκρυψα ούτε τις πεποιθήσεις μου ούτε τα πιστεύω μου. 
Προσπάθησα όμως με συνέπεια και όσο το δυνατόν περισσότερη αντικειμενικότητα να υπηρετήσω την ενημέρωση των Πειραιωτών, ασκώντας πολλές φορές σκληρή κριτική στην ίδια τη Δημοτική Αρχή του Πειραιά, με την οποία έχω εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά και φιλοξενώντας όλες τις φωνές από όλο το πολιτικοκοινωνικό φάσμα του Πειραιά-κάνοντας το αυτονόητο δηλαδή!

Ποτέ δεν παίξαμε παιχνίδια "άλλου τύπου" και αυτό νομίζω ότι αναγνωρίστηκε και επιβραβεύτηκε από το αναγνωστικό μας κοινό.

Ποτέ δεν υπηρετήσαμε συμφέροντα πέραν αυτών του  ευρύτερου Πειραιά και των δημοτών του.

Ποτέ δεν προσπαθήσαμε να εξαπατήσουμε ή να παραπληροφορήσουμε!

Λάθη σαφώς και έγιναν, ανακρίβειες σίγουρα γράφτηκαν, λάθος πληροφορίες μπορεί να μεταφέρθηκαν, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι όλα τα παραπάνω έγιναν λόγω της αγωνίας μας να σας μεταφέρουμε έγκαιρα όλα τα γεγονότα και όλες τις ειδήσεις που μας αφορούν!

Για όλους τους παραπάνω λόγους πιστεύω ότι μας ανταμείψατε με την πολύτιμη εμπιστοσύνη σας, όπως απεικονίζεται και στο διάγραμμα με τα στατιστικά της Piraeus Press, σε αυτόν τον ένα χρόνο...

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑ ΜΗΝΑ




Η προσπάθεια σαφώς και δεν ήταν ατομική! Στην ανοδική πορεία μας συνέβαλαν καθοριστικά με την παρουσία τους οι συνεργάτες μου-"επώνυμοι" και "ανώνυμοι" (αφανείς)-ο καθένας με το δικό του τρόπο, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο!

Και το μόνο για το οποίο θα μπορούσα να δεσμευτώ για τον επόμενο χρόνο λειτουργίας της PP είναι ότι θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, καλύπτοντας τα κενά που πιθανώς υπάρχουν και επεκτείνοντας τη δραστηριότητά μας σε νέους τομείς της ενημέρωσης και όχι μόνο...

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ... Το ταξίδι συνεχίζεται!

Σαράντος Ευσταθόπουλος


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.