ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ: Λήγει η προθεσμία των αιτήσεων για τις κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λήγει στις 12:00 το μεσημέρι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα ξεκινά στις 15 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 3 Σεπτεμβρίου του 2014. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εργαζόμενοι με 50 ημέρες εξαρτημένης εργασίας το 2013, είτε εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία τουλάχιστον έξι μηνών κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων, με πραγματικό οικογενειακό εισόδημα οικονομικού έτους 2013 μέχρι 16.000 ευρώ.

Τα παιδιά των δικαιούχων πρέπει να έχουν γεννηθεί από 01.01.1999 έως 14.06.2008 και μπορούν να διαμείνουν στην παιδική κατασκήνωση σε μία και μόνο κατασκηνωτική περίοδο και έως 15 συνεχόμενες ημέρες κατ' ανώτατο όριο, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αποχώρησης. Οι δικαιούχοι που θα επιλεγούν με μοριοδότηση, θα λάβουν επιταγή διαμονής η οποία καλύπτει το ημερήσιο τροφείο του παιδιού για όλη τη διάρκεια διαμονής του στην κατασκήνωση.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.