Δήμος Κορυδαλλού: Συνδυασμός γιγάντων με Χρήστου & Κασιμάτη – Φαβορί για τη νίκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα χρόνο πριν τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2023 και οι ζυμώσεις σε Δήμους και Περιφέρειες έχουν αρχίσει για τα καλά.

Το ίδιο συμβαίνει και στο Δήμο Κορυδαλλού με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για «σύμπραξη» δυο πρώην Δημάρχων, ιδιαίτερα δημοφιλών και ικανών, απέναντι στον νυν Δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χουρσαλάς κατάφερε να εκλεγεί εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το εκλογικό μπάχαλο που επέφερε η απλή αναλογική του ΣΥΡΙΖΑ.

Το δίδυμο Χρήστου και Κασιμάτη, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η δημιουργία ισχυρού συνεργατικού συνδυασμού, αναμένεται να «εξαφανίσει» κάθε άλλη υποψηφιότητα σύμφωνα με έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος του Κορυδαλλού που ανήκει ιδεολογικά στον κεντροδεξιό χώρο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Piraeus Press, εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι - και από την παράταξη Χουρσαλά - έχουν έρθει σε επαφή με τον κ. Χρήστου, ο οποίος κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Ο κ. Χρήστου που επέλεξε να αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική τα τελευταία χρόνια για οικογενειακούς λόγους, χαίρει της υπερκομματικής εκτίμησης της τοπικής κοινωνίας του ευρύτερου Πειραιά καθώς είχε διατελέσει και Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, ενώ διατηρεί άψογες σχέσεις με την τοπική εκκλησία.

Στο επιτελείο Χουρσαλά επικρατεί έντονος προβληματισμός καθώς γνωρίζουν ότι η Δημοτική Αρχή δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, ενώ ο Νίκος Χουρσαλάς έχει «ανοίξει νέα μέτωπα», μην έχοντας κλείσει και τα παλιά!

Ως εκ τούτου ο προβληματισμός για το μέλλον τόσο του συνδυασμού όσο και της προσωπικής τύχης του κάθε δημοτικού συμβούλου μεγαλώνει ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του 2023!