Ξαφνικά… βρέθηκε φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ξεχασμένο στα εργαστήρια του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου βρέθηκε ένα φιαλίδιο με αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας, την οποία η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ότι σκότωσε χορηγώντας της μεγάλη δόση κεταμίνης.

Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο εδώ και δύο μήνες, με την κοινωνία να ζητάει απαντήσεις για το θρίλερ της Πάτρας, κανένας δεν είχε προσέξει έως τώρα ότι υπήρχε ένα φιαλίδιο με το αίμα του παιδιού στα εργαστήρια!

Το βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε, αναμένεται να ρίξει περισσότερο «φως» στην υπόθεση για το τι συνέβαινε με την υγεία του παιδιού προτού πάθει την πρώτη ανακοπή, καθώς πρόκειται για αίμα που είχε ληφθεί προτού μείνει τετραπληγική η 9χρονη. Το αίμα είχε παρθεί από το παιδί για εξετάσεις μετά την εισαγωγή της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στις 8 Απριλίου 2021.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γρηγόρης Λέων, το βιολογικό υλικό που βρέθηκε έστω και αργά «μπορεί να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο» αρκεί φυσικά να έχει συντηρηθεί σωστά προκειμένου οι ερευνητές στα τοξικολογικά εργαστήρια να μπορέσουν να το ερευνήσουν.

Για την μεγάλη καθυστέρηση στον εντοπισμό του πρόσθετου βιολογικού υλικού, ο κ. Λέων σημειώνει ότι δεν είναι απαραίτητα κακό, διότι στην αρχή κάποιοι δεν ήθελαν να μιλήσουν για την υπόθεση…